ببینید دوستان من اگر هر تایپکی که زدم. فقط مذهبی بوده... وبه قول شما از هرجای اینترنت باشه.. فکر کردی من چند سالمه؟؟
که از من انتظار دارید مثل یک ادم 60 ساله بحرفم .... نه برادر های من.
من 18 سالمه... در حد چیزی که تا الان خوندم وبلدم حرف میزنم..
ویک نکته... یادتون نره بعضی وقتا نوازش زیاد به یکی باعث لوس شدنش میره... بله درسته موافقم باید فهمید دلیلش چیه؟؟
اما من یکی میشناسم بهش گفتم چرا؟؟ گفت اخه ماهواره این کار میکنه... خب چرا ما باید تا ماهواره هرچی نشون میده انجامش بدیم؟؟
درضمن تا اونجایی که من میبینم خانوم هایی که در باره حجاب مطلب میزنن خیلی زیاد نیستن که دیگران ازش سرد شده باشن؟؟؟
ور در جواب شما. که گفتید اقا محمد.. بیایم یکم بزرگتر فکر کنیم.بحث حجاب وقتی به پیامبر نازل شد که زنان مورد آزار مردان قرار گرفتند.
الان مورد ازار نیستند؟؟ نه جدی نیستند؟؟ من یکی که چه ادم چادری میبینم وچه مانتویی بعضی از اقایون زیاد متلک و.. میدن.. خب این ازار نیست؟ اگر نیست شوخی؟؟ ویا چیه؟؟؟
پنجم:یکی از کسانی که به کاربر حانیه پیام خصوصی دادند بنده بودم.بهتره جمع نبندید من خبر ندارم چه کسانی بهشون پیام خصوصی دادند و تاااااختند ولی من به عنوان دوست به ایشون پیام دادم.ولی خب مثل اینکه ایشون از کاه کوه ساختند...
نه من از کاه کوه نساختم... من فقط حرف دلم زدم. مثل باقی بچه ها... از نظر شما گناه؟؟ اگر اره حذف کنم؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)