دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 109

موضوع: صندلی داغ با حضور masoume.a.92

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    دریافت تشکر: 7,437
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array
    masoume.a.92's: جدید33

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور masoume.a.92

نقل قول نوشته اصلی توسط *FATIMA* نمایش پست ها
    جمع اژدها ؟! یه عالمه ازدها!
    به موجودات فضايى اعتقاد دارى ؟! بله. البته نه اینجور که گاهی میگن حمله کردن زمین و شکلای عجیب غریب براشون میسازن!

موقع تخمه خوردن عادت دارى پوستشو پرت كنى هوا ؟! نه!
    شعر يه توپ دارم قلقليه رو بخون ببينم بلدى يا نه ؟! یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبیه میزنم زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره من این توپو نداشتم مخشامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یه توپ قلقلی داد!

چقدر دنبال دليل ميگردى ؟! خیلی!!!

حاضرى ريسك كنى ؟! چقدر ؟!بله. خیلی.

اگه بهت بگن بايد سر يكى از ٣ نفر ، فاطيما يا رضوس يا محمد رو زير آب كنى ، سر كدوممون رو زير آب ميكنى ؟! هیچکدوم ولی اگـــــــــــــــــــه مجبور شدم سر یکی از اون دو رو... چون از هردوشون بعید نیست یهو مثلا از کف دستشون نفس بکشن!

بچه اول پسر باشه خوبه يا دختر ؟! فرقی نداره، شاید دختر چون عاقل تره!

بچه بودى شيطون بودى يا الان شيطون ترى ؟! بچه بودمم شیطون بودم! در 9 ماهگی راه میرفتم! خودم که یادم نیس! مادرم میگن. راستش خاطره ای که همه از دو سه سال اول زندگیم میگن این بود که همیشه داشتم گریه میکردم! نمیدونم چرا اینجور بودم! بعد از اونم کلا پدیده بودم!
    از نقاشى هاى كودكى يادت مياد ؟! چى ميكشيدى بيشتر ؟! بله نقاشی ام بسیار عالی بود... خیلی هااااا ... هرچی میدیدم و میخواستم میکشیدم.
    حاضرى يك هفته بدون موبايل و تلويزيون و نت زندگى كنى ؟! تلویزیون و نت شاید ولی گوشی نههههه
    اگه سگ استخوان ميخوره پس قضيه خوردن نون چيه ؟!سگ کلا همه چیز خواره!
    كلكسيون دارى ؟! اگه آره چه كلكسيونى ؟! نچ ندارم! علاقه ندارم!
    چرا از ساعت ٩ به بعد تاكسى نيست ؟! تکذیب میکنم هست... ولی کمه! احتمالا چون راننده تاکسی ها هم مثل طلافروشا که 5شنبه هاشونو تعطیل میکنن از فوران پول زود تعطیل میکنند!!!
    دليل آفرينش زن ؟! اصلا زن نباشه چی باشه؟؟؟!
    دليل آفرينش مرد ؟! هنوز دلیل قانع کننده ای براش کشف نشده!

چرا چای یا قهوه بی خوابی میاره ؟! پس چرا برای من بی اثره ؟! به نظر منم همچین زیاد تاثیر نداره... تلقین بعد از خوردنش بیشتر موثره... خب عکس العمل بدنهای مختلف به یک ماده متفاوته به دلیل تفاوت های فیزیولوژیک بدن ها...
    چرا انتهای خیار تلخه ؟! حالا واقعاً تلخه ؟! تلخ نیستا !!!!!! یه بار امتحان کن ؟! مطمئن نیستم! گاهی تلخه گاهی هم فک کنم نباشه!!!
    چرا نور خورشید زرده ولی نور ماه سفید ؟! نور خورشید که زرد نیس خودش زرده چون اتشینه. ماه سفید دیده میشه چون از خودش آتش و گرمایی نداره...
    تفاوت تمساح و کروکدیل در چیست ؟!فک کنم با هم پسرخاله اند! من جفتشونو دوس دارم...
    چرا پرندگان آواز می خونند ؟!خلقتشون اینه... دارن با هم حرف میزنن!

چرا پاهای پنگوئن در سرمای قطب یخ نمی زنه ؟!تو چمیدونی؟ شاید بزنه... بیچاره ها...
    آیا سستی و تنبلی ریشه ژنتیکی داره ؟! با این اوصاف چرا در خانواده پر شلوغ و کارکن ما ، من تنبل بار اومدم ؟! قطعا زنتیک تاثیر داره ولی خب در علم پزشکی هیچ چیزی 100% نیست! استثنا هم وجود داره!

رادیو دارو چیست ؟! دارویی که از رادیوی چرخ شده ساخته شده!!! دارو هایی که از مواد رادیو اکتیو یا هسته ای ساخته شدن...
    چرا لیموشیرین مدتی بعد از بریده شدن تلخ میشه ؟! پس چرا بهش میگن لیمو شیرین ؟! راستش نمیدونم... احتمالا مواد موثره اش سریع با هوا واکنش میده! چون اولش شیرینه میگن شیرین!

چرا از چپ به راست شمارش میکنیم ؟! مثلاً چرا از راست به چپ شمارش نمیکنیم ؟!میشه اونم! شما امتحانش کن!

به نظرت چرا با اینکه من بچه دوست نبودم رفتم کار تو مهد رو امتحان کنم ؟! لازم نیست آدم به هرکاری علاقه داشته باشه تا امتحانش کنه... من خودم در خیلی کارها هیچ پیشینه یا علاقه ای ندارم فقط از سر کنجکاوی یا تنوع امتحان میکنم خیلی چیزا رو. گاهی هم برا هیجان احتمالیش!
    اگه یه روزی از کاری که دوست داری دور بشی چه احساسی بهت دست میده ؟! خب ناراحت میشم اگرم دیگه هیچ راهی برا رسیدن بهش نداشته باشم سعی میکنم با این موضوع کنار بیام و برم سراغ یه کار دیگه ای که بهش علاقه دارم...
    چرا همه پشت نقاب پنهان میشن ؟! مگه رو راست بودن از همون دقیقه اول چه اکشال داره ؟! همه اینجوری نیستن... هیچ اکشالی هم نداره... ولی خب تا حد خیلی کمیش اقتضای فطرت انسانه... ولی زیادیش دیگه به نظر من طرف مشکل داره...
    چرا بعضی ها وقتی میبینن کارت خوبه میخوان ازت سوء استفاده کنن ؟! چون وجدان ندارند و عادت کردند به مفت خوری!

چرا کلاً نمیتونم آروم بشینم ؟! نمیدونم چرا! ولی درکت میکنم!
    زندگی چند رنگه ؟! به نظرت مثل رنگ های رنگین کمون نمی مونه ؟! چرا همینه به نظرم
    بناس زنق یعنی چی ؟! وات؟؟؟؟
    نظرت در مورد شعرهای شیلوراستاین چیه ؟! چنگی به دل نمیزنه...
    تا حالا شده به سرت بزنه بازیهای بچگانه انجام بدی ؟!آره!
    پیاده روی بهتره یا کوهنوردی ؟!کوه نوردی هیجانش بیشتره!
    چرا در ایران دخترا اجازه دوچرخه سواری یا موتور سواری در خیابون رو ندارن ؟!نمیدونم! منم دوچرخه دوست دارم...
    چرا گشت ارشاد اینقدر که به دخترا گیر میده به پسرا گیر نمیده ؟!اینجوری ظلمه! باید به پسرا هم گیر بده!
    به نظرت این هندزفری به چه درد می خوره ؟!(عذر میخواما) وقتی میخوای چرت و پرت های بعضیا رو گوش ندی!
    ویرایش توسط masoume.a.92 : 26th December 2013 در ساعت 09:35 PM

2. 6 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع