دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 109

موضوع: صندلی داغ با حضور masoume.a.92

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    دریافت تشکر: 7,437
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array
    masoume.a.92's: جدید33

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور masoume.a.92

نقل قول نوشته اصلی توسط *FATIMA* نمایش پست ها
    نظرت در مورد اين جمله چيه : براى آنكس كه ايمان دارد غيرممكن وجود ندارد ؟! در واقع بنظرم اونیه که به قدرت خدا و تلاش خودش ایمان داشته باشه... هیچ چیزی رو غیر ممکن نمیدونه...

يه خصلت بد از آدما بگير يه خصلت خوب بهشون بده ؟! دروغ - صداقت و درستی
    با گوشيت مىيخوابى ؟!خیر از خودم فاصله میدمش میذارم رو میزم که نزدیکه تختمه!

تاريخ تولد حافظ ، سعدى ، سهراب ( كافيه يا چند تا ديگه رو نام ببرم ) ميخواى نيما و پروين رو هم بگو ؟! حافظ: ۷۰۶ - ۷۶۹ هجری شمسی قرن 14 بود... اینا تاریخ تولداشون دقیق نیس... سعدی حوالی سال 563 فک کنم.
    سهراب متولد 15 مهر 1307 مصادف با 07 اکتبر
    پروین: 25 اسفند 1285 و نیما : 21 آبان 1276

ساعت عشق به چى ميگفتن ؟! نمیدونم!

اگه يه روز كل دارايى هاتون رو از دست بدين چيكار ميكنى ؟! ( بلا به دور ) افسوس! هیچی دیگه باید تلاش کنیم همه چیو از نو بسازیم...
    ٩٦ تا ماهى دارى و ٥٥ تاش غرق شن ، چند تا ماهى موند ؟! ماهیا مگه غرق میشن؟

تا حالا از كلاس رونده شدى يعنى پرتت كردن بيرون ؟! نوچ! یک بار خودم به قهر رفتم بیرون! باورت شاید نشه... دیگه تا اخر سال پامو تو اون کلاس نذاشتم...

اگه فكر كنى وقتت تلف ميشه چيكار ميكنى ؟! تا اون تلف شدن خوشایند باشه یا ناخوشایند.... اگه ناخوشایند باشه انقد تلاش میکنم و غر میزنم تا وقتم درست استفاده شه اگه خوشایند باشه سعی میکنم درستش کنم!

تا حالا روح احضار كردى ؟! بله. یک بار. توضیح نمیدم چون اصلا کار درستی نیست...

آل چيه ؟! چه رنگيه ؟! ال جنه! ندیدمش! نمیدونم!

چه وقت هايى كبكت خروس ميخونه ؟! وقتی تو کارام و زندگی به موفقیت های جدید میرسم...

از دروغ بيشتر متنفرى يا آدماى دورو ؟! خب آدمای دورو کارشون دروغ گوییه دیگه... ولی نفس دروغگویی برام بسیار کریه و ناخوشاینده...

رو كه نيست سنگ پاى قزوينه يعنى چى ؟! یعنی طرف دیگه خیلی پرروئه!

اصلاً رو چيه ؟! كامل توضيح بنما خب رو یعنی اینکه طرف با هر برخوردی ککش نمیگزه یعنی احتمالا خجالت مجالت تو کارش نیس!

يه جمله كه فكر ميكنى معنيش قشنگ و موندگاره ؟! زندگی نوبر انجیر سیاه در دهان گس تابستان است...
    تا حالا منت استاد كشيدى ؟! هرگز

تا حالا از دست خودت خسته شدى ؟! بله... گاهی...

تا حالا بنزين تموم كردى تو راه بمونى ؟! نچ!

كى ترولو در ايران كفش كرد ؟! نمیدونم! چه اهمیتی داره؟!! مثلا خیلی به جامعه بشریت خدمت کرد؟

هوش عاطفى چيه ؟! در موضوعات عاطفی باهوش باشی!

عكس العملت چيه وقتى : صبح از خواب پاشى ببينى آب قطع شده ؟! یکم اینور اونور و نگا میکنم و میگم اه...... بعدم میگردم دنبال ذخایر آب تو خونه....
    عكس العملت چيه وقتى : مسواك زده باشى بعد شير آب رو باز كنى آب قطع باشه ؟!اینجوری میشم! بعد یکم سرو صدا از خودم در میارم () که یکی یکم آب برام بیاره اگر تلاشام مثمر ثمر نبود خودم دست بکار میشم!

آسمان زندگيت چطوريه ؟!آبی و زیبا... شبا پر از ستاره...

فرياد از سر آگاهى بهتره يا سكوت از سر ناآگاهى ؟! با دليل اولی... دومی هم خوبه ولی بی فایده ست...

تا حالا در مقابل ديگران سكوت كردى ؟!بله. گاهی فقط باید سکوت کرد...

2. 7 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع