چند وقت پیش به مسئولین سیویلیکا نامه دادم در زمینه فرهنگ سازی این موضوع بهم کمک کنند.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما.
من یک فعال فرهنگی در حوزه مخترعان هستم و پیشنهادی برای کمک به این قشر دارم اما نیاز به همکاری و کمک معنوی شما نیز دارم.
طرح من تشویق مخترعان برای افشا طرح های خودشون در کنفرانس های داخلی هست.
با توجه به اینکه وضعیت حقوقی رسیدگی به مخترعان رو به بهبودی گذاشته،خوبه که با افشا اختراعات ثبت شده و حتی ایده های خود در کنفرانس های داخلی،هم از اعتبار علمی که در رزومه می تواند درج شود استفاده کنیم و هم به همجوشی مخترعان با دانشگاه و صنعت کمک شایان.
من به شخصه واقعا خوشحال میشم که سایت سیویلیکا هم حامی و هم بانی این سنت نو در ایران باشد.
کمکی که از شما نیاز دارم تنها اعلام این پیشنهاد به مجریان تمام کنفرانس های پیش رو هست.
اگر مجریان کنفرانس ها اعلام کنند که از حضور ایده ها و اختراعات جدید حتی اگر هم تجاری سازی نشده باشد استقبال می کنند من به هدف خود تمام و کمال رسیدم.
حاضر به همکاری های بیشتر با شما هستم.
با تشکر از زحمات شما.
ارادتمند شما عرفان سلیم زاده.
جواب سیویلیکا:
با سلام،
ضمن تشکر از ارتباط شما،
لازم به ذکر است که در حال حاضر نیز کنفرانسها معمولا از چنین مقالاتی استقبال می کنند. تفاوت کنفرانس و ژورنال در همین می باشد که ایده های نو حتی اگر اثبات هم نشده باشد، به راحتی در کنفرانسها قابل طرح و ارائه هستند و محدودیت های خاص ژورنالها در آنها مطرح نیست.
مخصوصا یکسری از کنفرانسها دقیقا به همین موضوع می پردازند مانند کنفرانسهایی که عناوین "ایده های نو" را دارند که در زمینه های مختلف از کشاورزی و صنعت و ... برگزار می شوند.
در حوزه کنفرانسهای کارآفرینی و تجاری سازی نیز، چنین ایده هایی قابل ارائه می باشند.
لذا به نظر می رسد محدودیتی با ارائه ایده هایی که حتی تجاری سازی نیز نشده اند در کنفرانسها وجود ندارد. چون کنفرانسها معمولا فقط به صورت مقاله مطالب را می پذیرند، (البته موارد مستثنی هم وجود دارد) باید مطالب به فرمت مقاله تبدیل و ارسال گردند.
جواب قانع کننده و خوبیه دست شون درد نکنه![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)