لیوان من لبه اش با لیوانای معمولی فرقی نداره.ممنونم ازتون دوستان.
خب یه چیزی که به نظر من تو طرح هیچکدوممون رعایت نشد راحتی استفاده از لیوان هست.طرح خودم یه ایرادی که داره هنگام نوشیدن هست.چون باید لیوان رو به سمت دهان خم کنیم و این خودش یجور تکان محسوب میشه پس حجم کمی از نوشیدنی از لیوان بیرون میاد.
اما طرح آقا رضا در حالت ثابت میتونه جلوی خروج مایعات رو بگیره ولی نوشیدن با لیوانی که لبه ی پهنی داره یکم جالب نیست.تازه بحث ریختن چایی داخل لیوان هم هست.
اگر بشه یه جوری مشکل رو حل کرد که اصلا درپوش نداشته باشیم و مثل لیوان عادی دستمون بگیریم اما بدون در صورت ایجاد ضربه محتوای درون لیوان نمیریزه خیلی خوب میشه.
مثلا لیوان دو جداره باشه.ما جداره بیرونی رو با دست میچسبیم اما چایی داخل لیوان داخلی باشه.مکانیزمی بین این دو لیوان باشه که تکان های ناگهانی بر روی جداره داخلی اثر نذاره.یجورایی لیوان داخلی معلق باشه در لیوان خارجی.یاد گردن مرغ و سیستم تعلیق مرسدس بنز افتادم.بدنه ی مرغ لیوان خارجی باشه گردن مرغ لیوان داخلی.
برای ریخت نوشیدنی داخل لیوان هم کافیه درپوشش رو بردارین. نکته مهم توی طراحی توجیه اقتصادی هست. استفاده از اون مکانیزمی که شما گفتید: از نظر اقتصادی عاقلانه نیست.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)