اما مشابه و در واقع تکمیل شده ی ایده ی شوماخر جان خودمون هم میشه استفاده بشه
ابته دیگه حرکتی در کار نخواهد بود
این لیوان جدید فقط از یک لیوان معموی و یک تکه ابر به ضخامت 8میلیمتر و قطر دهانه ی بالای لیوان هست
البته بالاترین قسمت یوان باید دارای یک برامدگی کوچک مشابه رزوه ی پیچ و مهره باشه که فقط ابر رو بتونه نگه داره که بیرون نره و چیز خاص و پیچیده ای نیست
نوشیدنی و تو لوان خالی میریزیم و ابر رو میزاریم بین رزوه ها جای خودش تو سرپوش لیوان
این لیوان رو اگر برای کسری از ثانیه هم برعکس نگه داریم پایین نمیریزه
چرا؟
چون طو میکشه مایع از داخل منافذ ابر یا فوم رد بشه
یعنی هرچقدر هم که جاده درب و داغون باشه و خاکی باشه و دست انداز داشته باشه
نوشیدنی داغ یا سرد یا شیرین و نوچمون از لیوان خارج نمیشهصفحه مورّب در نزدیکی خروجی لیوان ، ضمن اینکه مشکل خروج مایعات غلیظ و تکه های جامد رو حل میکنه. از پرتاب شدن نوشیدنی به بیرون هم جلوگیری میکنه.ممنونم ازتون دوستان.شماره 1 .... قسمتی مثل نی که با مکش مایع نوشیده میشه ولی در صورت عدم مکش یه جوری بشه که بسته بشه یعنی مثلا یک مسیر یکطرفه باشه که تحت فشار خاصی قرار بگیره یا با استفاده از دسته شماره 2 باز بشه یعنی مثلا دسته رو پایین ببرید راه برای نوشیدن باز میشه و در غیر اینصورت هیچ مایعی خارج نمیشه
خب یه چیزی که به نظر من تو طرح هیچکدوممون رعایت نشد راحتی استفاده از لیوان هست.طرح خودم یه ایرادی که داره هنگام نوشیدن هست.چون باید لیوان رو به سمت دهان خم کنیم و این خودش یجور تکان محسوب میشه پس حجم کمی از نوشیدنی از لیوان بیرون میاد.همینطور طرح حسین هم به گمونم همچین مشکلی داشته باشه.
اما طرح آقا رضا در حالت ثابت میتونه جلوی خروج مایعات رو بگیره ولی نوشیدن با لیوانی که لبه ی پهنی داره یکم جالب نیست.تازه بحث ریختن چایی داخل لیوان هم هست.
بحث یاس 90 عزیز هم همینطور.مشکل رو برطرف میکنه اما به نظر من زیاد جالب نیست که چایی رو با وسیله ای شبیه نی بنوشیم.
اگر بشه یه جوری مشکل رو حل کرد که اصلا درپوش نداشته باشیم و مثل لیوان عادی دستمون بگیریم اما در صورت ایجاد ضربه محتوای درون لیوان نریزه خیلی خوب میشه.
مثلا لیوان دو جداره باشه.ما جداره بیرونی رو با دست میچسبیم اما چایی داخل لیوان داخلی باشه.مکانیزمی بین این دو لیوان باشه که تکان های ناگهانی بر روی جداره داخلی اثر نذاره.یجورایی لیوان داخلی معلق باشه در لیوان خارجی.یاد گردن مرغ و سیستم تعلیق مرسدس بنز افتادم.بدنه ی مرغ لیوان خارجی باشه گردن مرغ لیوان داخلی.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)