سلام . سلام. خوبین؟ خوش اومدین.
اگه تو یه کاری موفق نشدی چیکار میکنی ؟خب ناراحت میشم خیلی، ولی معمولا خیلی زود خودمو با شرایط جدید وفق میدم و کار جدیدی رو شروع میکنم
فکری که اذیتت میکنه ودست از سرت برنمیداره چیکار میکنی ؟ یا انقد بهش فکر میکنم تا باهاش کنار بیام و بیخیالش شم... یا اصلا نمیذارم فکرم روش بمونه... ذهنمو به یه چیز دیگه مشغول میکنم.... بسته به این که چی باشه.... یکی از این دو...
برنامت واسه درس خوندن چیه چند ساعت درس چقد استراحت اگه موقع امتاحانا باشه یه عالمه درس یکم استراحت اگه نه که خب برعکس!
پرخوری یاکم خور وچیکارمیکنی که زیاد نخوری معمولا پرخورم مگه اینکه ناراحت باشم یا استرس داشته باشم! هیچ وقت تلاش نمیکنم جلوی غذا خوردنمو بگیرم! خب چون چاق نمیشم ! BMI فیته...
وختی ازکسی میخوای مدت زیادی خدافظی کنی چی میگی دلم برات تنگ میشه... اه! گریم میگیره...
توسلام واحواپرسی چیا میگی خب بستگی داره با طرف مچ باشم یا نه! اگه نباشم خیلی کامل و پُر پروپاچه! (سلام حال شما؟ خوبین؟ خسته نباشید یا وقت بخیر...) اگه نه صمیمی و همراه با شوخی!
باکسی که وختی باهاش حرف میزنی حس میکنی برات ارزش قایل نیس چطوری رفتار میکنی خب حرفمو قطع میکنم! یا اگرم مجبور باشم تا آخرش بگم مختصر و مفیدش میکنم! سعی میکنم دیگه هم کم باهاش حرف بزنم!
وختی به ظاهرت ویا به کارات ایراد بگیرن چیکار میکنی نگاش میکنم! میگم خب یه مثال بگو و بیشتر توضیح بده... بعد اگه حق با اون باشه یه لبخند میزنم و میگم راست میگی... بعدم بحثو عوض میکنم!(بعد تو دلم قرار میذارم که درست کنم خودمو) اگرم نه فک کنم اشتباه میکنه براش دلیلمو توضیح میدم...
دوستاتو چطوری انتخاب میکنی اول کمی باهاشون معاشرت میکنم چون از رو ظاهر و یکی دوبار برخورد نمیشه شخصیت طرفو درست ارزیابی کرد بعد با اونی که بیشتر بهم میخوره دوست میشم...
وختی به محیط جدید وارد میشی چطوری رفتار میکنی خیلی راحت و عادی به همه سلام میکنم. اگه آشنا پیدا کنم میرم پیش اون اگه نه یکی رو تو ذهنم انتخاب میکنم و میرم پیشش. معمولا تا مدتها سکوت میکنم و به بقیه توجه میکنم.
اگه یه آقایی بهت بیگه دوست دارم چه رفتاری نشون میدی وچی میگی بهش یعنی فیس تو فیس؟ اممممم... خب اینجور میشمبعد بازم
بعد خیلی جدی و مسکوت میشم! اگه ازش خوشم نیاد به روی خودم نمیارم چی شنیدم و به سرعت محل رو به یه بهانه ای ترک میکنم!!! اگرم نه که خب تنها که این جمله رو نمیگه قبلش و بعدشم یه چیزی میگه دیگه! همینطوری
میذارم حرفاشو بزنه بعد بازم ترک میکنم محل رو ولی کمی اسلوموشن تر!!!
چیزی که همون لحظه نمیتونم بگم!
معیارای اصیلت در انتخاب لباس رنگ تنوع طرحش سنگین و زیبا باشه... بسته به این که اون لباس برای کجاست...
مدل گوشی موبایلت واینکه راضی هستی xperia ! تقریبا دوساله که دارمش! نه دوست دارم یه بهترشو بخرم!
وختی کسی حرفی میزنه که ناراحت میشی چیکارمیکنی بااین حست که آرام شی اگه خیلی باهاش رودربایستی داشته باشم اصلا به روی خودم نمیارم درغیر این صورت کمی ناراحتیمو نشون میدم تا طرف ادامه نده! یا بحثو عوض میکنم.
تکیه کلامت؟ اوممم.... "خب، اساسی و اساسا ، اینجور ، دیگه یادم نیس! دوستام بهتر میدونن..."
توتلفن حرف که کم میاد چی میگی ؟ خداحافظی میکنم! اگه بدونم طرف میخواد ادامه بده یا سکوت میکنم که خودش حرف بزنه یا میگم مثلا امروز چیکار کردی کجا بودی یا همچین چیزی...
نظرت راجب من چیه خیلی خانومی و اینکه خوب بحث راه میندازی...
امیدوارم خستت نکرده باشم خوشحال شدم دیدم روصندلی داغ نشستی
موفق باشی
نه بابا خواهش میکنم. لطف داری... منم خوشحال شدم تشریف آوردی... امیدوارم سلامت باشی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)