خودروی فرمانده ارتشسرلشکر عطاءالله صالحی فرمانده کل ارتش
خودروی فرمانده ارتشسرلشکر عطاءالله صالحی فرمانده کل ارتش
اینقد بدم میاد از این مسخره بازیاااااااا
لشکر 92 گروهبانا هایلوکس زیرپاشونه بعد فرمانده کل ارتش با پیکان اینور اونور میره؟؟؟؟
کدوم عقل سلیمی اینو قبول میکنه؟؟؟؟؟؟؟
اصلا راست باشه که نیست
اینشون خیلی اشتباه میکنن اینطوری جابجا میشن
فرمانده یک ارتش نماد اون ارتشه وقتی اینجوری خودش داره ارتش رو تخریب میکنه وای به حال بیگانه هاااااااا
در ضمن اینشون نمگن که ممکنه ترور بشن؟؟؟؟
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
ولی بعضیا با ماشین دولتی یه کارایی میکنن که اگه مال خودشون بود اون کارها را نمیکردن واسه همین ندیدبدیدن
اما اینکه میگید ستاد در اختیارشون گذاشته متاسفانه حق با شماست.نه تنها نظامیها بلکه بعضی اداراتی که اصلا نیازی ندارن ولی ماشین suv سوار میشن بخرج دولت(مثلا رییس بانک احتیاجی به suv داره؟؟)قسمت ستادی نظامیها هم نیازی به ماشین اون تیپ ندارن ولی متاسفانه هست
من با سطح پایین ها کاری ندارم
ولی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران نباید با یه ماشین سطح پایین جابجا بشه
وقتی در مرخصیه اصلا با ژیان بره اینور اونور ولی وقتی در کسوت فرمانده نزاجا جایی میره باید یکسری حداقل ها رو رعایت کنه
هرچند وقتی هم که در مرخصیه نباید همچین چیزی داشته باشه
اون مثال بانک هم که میزنین یه قانونی وجود داره در ادارات دولتی که هر اداره چند درصد(عدد دقیقش رو نمیدونم) از اضافه بودجه اش رو میتونه برای هزینه های داخلی صرف کنه دیگه این به مدیرش بستگی داره که چیکار میکنه
بعضیا میز وصندلی ها رو نو میکنن بعضیا خودرو ها اداره رو تغییر میدن بعضیا پاداش میدن و...
بانک هم همینطوری هستن.
در دو حالت یک کشور پیشرفت نمیکند یکی ریاکاری و دیگریدروغ گویی ماشالله نمونه بارزش نشان داده میشود بعد من موندم این اختلاس ها رو کی میکنه من و تو که نمیتونیم میتونیم؟نه بابا وامش یکمیلیونیشو موندیم چه برسه وام 7 یا 8 تا صفری اره عزیزان این اقا ماشینش پیکانه اصلا ساده زیستی موجی است خروشان که همه مسولین ما در این موج سهیم هستند با ارزوی توفیق برای این اسوه های ملت
این روزگار بد کرده با قلبم، کم بوده از این زندگی سهمم
دلیل می بافم برای عــــشق، برای چیزی که نمی فهمم***///همگی خداحافظ\\\***
به نظر من عکسش غیر واقعی هست به چند دلیل
1- چه جوری فرمانده از عقب تر از درب خودرو داره جلو میاد و درحال درست کردن کتشه؟؟!
2-تو محیط نظامی عکسی نمی تونه دوربین بره عکس بگیره چه برسه از یک فرمانده که داره به اصطلاح از خودرو پیدا میشه!!
3-.............
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
ولی این اقا داره رد میشه عکس گرفتن گفتن ماشینشه.
هیچ جا دیگه از این ماشینا به این تمیزی پیدا نمیشه
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)