دوست داشتی الان کجا بودی؟
مشهد حرم امام رضا
چطور میشه اعتماد به نفس رو بالا برد؟ به راحتی...فقط باید خودتون بخواید... البته دیگران هم موثرند... افکار مثبت داشته باشید... نیمه پرلیوان رو ببینید... بگید میتونید...
ازدواج آگاهانه چجوریه؟ ناآگاهانه که نباشه میشه این!مثلا ینی از روی شناخت و با چشم باز و رفتار درست و بدون ایجاد علاقه ی کورکورانه و اینا دیگه...
موانع شناخت قبل ازدواج چه چیزهایی است؟ خیلی زیادن! مثلا اینا که دختر و پسر برا هم تو ژستن همش و حرکات واقعیشونو ندارنو فیلم بازی میکنن و غلو میکنن... دیگه اینکه یکی از طرفین یا هردو علاقه مند و وابسته بشن... بخصوص دخترا که سریع تو رویاهاشون رنگ جهیزیشونم انتخاب میکنن!!! دیگه دروغگو بودن یکی شون هر دو... دیگه چیزی تو ذهنم نیس الان!
به نظرت یه دوست خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟ صداقت و مهربانی و معرفت
زندگی رو تعریف کن لطفا. توجه به خدا و بنده هاش و آفریده هاش، انگیزه و امید و مهربانی
دوست داری چند سال زندگی کنی؟ سن خاصی مشخص نکردم تو ذهنم... تا وقتی روپای خودم باشم و جسمی و روحی و ذهنی سالم باشم و سربلند باشم.
مرگ رو توصیف کنین؟ مرگ رو چه جوری می بینی؟ جدا شدن از تمام علایق و وابستگی ها... رسیدن به اون نهایتی که انسان برای اون خلق شده... من تصورش یکم برام سخته راستشباهاش کنار میام...
تا حالا شده یه اتفاق و باور نکنین؟چه اتفاقی ؟نحوه ی برخوردتون؟ اولین چیزی که یادتون میاد رو بگین. آره... این جداییم از داداشم و تغییرات پیش اومده رو هنوزم نتونستم باهاش کنار بیام...
قبلنا زیاد براش گریه میکردم... الان کمتر شده این اتفاق ولی هنوزم تموم نشده... هروقت که یادش میوفتم........................ نظیر الان...............
عجیب ترین چیزی که تو زندگی شنیدین چی بود؟ میتونم بگم خیلی وقته هیچ چیزی برام تعجیب برانگیز نیس....
تا حالا شده یه کاری انجام بدی بعد از کارتون خیلی تعجب کنی؟چی کار؟ بله! خیلی... من معمولا سریع از خودم تعجب میکنم! همون قضیه وجدانه...
عجیب ترین کاری که تا حالا کردی؟ کارای عجیب زیاد میکنم! مثلا امروز ساندویچ سازو برا اینکه خنک بشه گذاشتم تو بالکن! الان که دارم فک میکنم میبینم اگه پرنده ای روش خرابکاری میکرد چی میشد؟ باتوجه به اینکه باز گذاشته بودمش!
سخت ترین کار؟ درس خوندن!
اهل ریسک کردن هستی؟ بسیاااااااااااااااااار اصلا برام یک سرگرمیه هیجان انگیزه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)