دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 109

موضوع: صندلی داغ با حضور masoume.a.92

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    دریافت تشکر: 7,437
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array
    masoume.a.92's: جدید33

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور masoume.a.92

نقل قول نوشته اصلی توسط m@some نمایش پست ها
    2 تا انتقاد از من !؟
    چیزی به ذهنم نمیرسه
    یه آهنگی که زیاد گوش میدین ؟ ببین من گوشیم طوریه که آهنگایی که زیاد گوش میدمو لیست میکنه کنار هم و من اکثرا همون لیستو play میکنم... یعنی من مجموعه ای حدودا 20 تایی از آهنگا رو زیاد گوش میدم... مثلا یک کار از وان دایرکشن... بعد یک کار از خواجه امیری و...
    خواننده مورد علاقه ؟ به امیرعلی گفتم... مراجعه کنید لطفا
    فیلم و سریال، ایرانی یا خارجی ؟ فیلم بیشتر خارجی سریال بیشتر ایرانی... بجز پرستاران... جزو معدود سریال هایی که به حد انفجار دوسش دارم
    البته ناگفته نماند من زیاد سریال نمیبینم... بیشتر طنز ها رو اگه ببینم

از چه رفتاری بیشتر بدتون میاد ؟ دروغ
    از چه خصوصیت رفتاری بیشتر خوشتون میاد ؟ شوخ طبعی و خاکی بودن
    با اینا یه جمله بسازید :
    دانشگاه / اجنبی / کنکور
    اهم
    حتی یک اجنبی هم از کنکور در ایران وارد دانشگاه میشود! (پشکل شناسی هم شد عیبی نداره )
    نقل قول نوشته اصلی توسط m@some نمایش پست ها

مهمترین کاری که تو تابستون میخواستین انجام بدین یا اینکه انجام دادین ؟ اونایی که میخواستم انجالم بدم و ندادم زیاده نمیگم که سردرد نشین! انجام دادم... تحقیقات و اینا و یک دوره ی فلسفی و سیاسی که رفتم... جهاد ... دیگه یادم نیس
    از حیوون خونگی خوشتون میاد !؟ چه حیوونی ؟ بله! پرندگان بخصوص طوطی... این مارمولک گنده ها هستن... اسمشون یادم نیس! همه حیوونا رو دوس دارم داشته باشم مثلا پنگوئن - کوالا - راکون و... ولی خب از بس بهشون دل میبندم و مرگشون ناراحنم میکنه که حتی ماهی عید هم نمیذارم مادرم بخره!!!
    چرا تو یه خونه 32.5 متری، یه ال ای دی 84 اینچ میذارن ؟
    no idae
    اللهم اشفع کل مریض!

راننده ون بدتر رانندگی میکنه یا نیسان آبی ؟ خخخخخخ معلومه! شک نکن! اصلا قوانین راهنمایی و رانندگی شامل نیسان آبی نمیشه!

یه سؤال فنی :
    چرا سر عقد عروس دفعه سوم میگه بله !!!!؟ توضیح بدین ؟ کار بیخودیه! شاید تا بخواد به دفعه سوم برسه یکی مُرد! بنظر من که همون دفعه اول باید بله رو گفت!
    یعنی دو دفعه قبلی میخواد بگه نه !؟ هیچ چیز غیر ممکن نیس! میذارن قشنگ فکراشو بکنه!

3 تا از بهترین روزای زندگیتون ؟ نمیدونم... روزای قشنگ زیاد داشتم...
    ورزش مورد علاقه ؟ شنا... شطرنج...
    نظرتون راجع به 7 تا از دوستان انجمن ؟ (7 نفر به دلخواه خودتون؛ البته میتونین بیشترشون هم کنین) 7 تا از بچه های انجمن خیلی خوبن... یکیش خودت
    هنر رو تعریف کنین ؟ ذوق و خلاقیت + تلاش و دقت
    چقدر احتمال میدین یکی از هنرمندان بزرگ بشین ؟ اگه اراده کنم، خیلی!
    تو نخبگان بیشتر از همه دوست دارین کی رو اذیت کنین ؟ بنده دوستامو زیاد اذیت میکنم!

2. 8 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع