سلام همیشه دیر منو خبر دار میکننسلام ببخشید تصقیر من بود!
اومدم چه اومدنی چه خوش اومدینگا!
اسمتو دوس داری؟ بجز این اسمت دوست داشتی اسمت چی باشه؟ بله خیلی دوس دارم
اسم مریم رو هم خیلی دوس دارم....
آخرین باری که با تمام وجود گریه کردی و خندیدی کی بوده؟چرا؟ گریه یه کوچولو شاید پریشب درحد دوتا اشک... ولی با تمام وجود این چندروز اخیر گریه نکردم... یادم نیس کی بود...
خنده... من اکثر خنده هام از ته دله... روزی n بار با تمام وجودم میخندم....خنده های عمیق...
سرگرمی مورد علاقه ات چیه؟ فیفا... فیلم... کتاب... موسیقی... شطرنج اگه حریف درست حسابی داشته باشم...
دوست داری جای کدوم شخصیت کارتونی باشی؟ بهش فک نکردم... شاید امیلی در نیومون...
اگه یه کامیون داشتی پشتش چی مینوشتی؟ داداش کجا با این سرعت؟ مقصد همه خاکه...
فرض کن قراره فیلم زندگیتو درست کنن به نظرت اسمش چی باشه؟ زندگی پردردسر
دوست داری چی هدیه ای بگیری و بهترین هدیه ای که تا الان گرفتین چی بود؟ هدیه خداییش هرچی باشه برام ارزشمنده... بهترین هدیه اونیه که اون لحظه انتظار نداشتم یا با حرکتی جدید و هیجان انگیز همراه باشه... ی مثال میگم: دوستام از بندرعباس واسه تولدم برام چند تا کادو و نامه ریختن تو یه جعبه پست کردن... ارزش مادی شون کم بود... ولی اون عشقی که توش بود برام یه دنیا می ارزید...
دوست داری تا چند سالگی عمر کنی؟ از دوران پیری می ترسی؟ تا جایی که همه کارامو خودم انجام بدم و سرافراز باشم... نمیدونم! فک نکنم... راستش تا حالا بهش فک نکردم...
آشپزی بلدی چه غذاهایی؟ بله همه رو باید نام ببرم؟ چیزایی که تا حالا درست کردم میگم... پلو! کته! نیمرو! املت! ماکارونی- سالاد ماکارونی و اندونزی و اینا- قیمه- آبگوشت- سوپ- کباب- مرغ- عدسی- لوبیا- کوکو- کتلت- پیتزا- لازانیا - اسنک- پیراشکی - آش بلت نیستم!
قرمه هم ی بار درست کردم - بیج بیج- سیب زمینی سرخ کرده!
انواع سرخ کردنی!
چمیدونم دیگه یادم نیس!
تا حالا تو زندگیت به کسی کلک زدی؟میتونی بگی؟ بله... !بخدا یادم نیس... هروقت یادم اومد دوباره نقل قول میذارم و میگم
چقدر نظر بقیه درباره ی خودت برات مهمه؟ تقریبا زیاد... انسان موجودی اجتماعی ست...
اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟ یکی شو نمیتونم بگم!دومیش شفای کامل اون عزیزم...
سومیش اینه که کارشناسیم تموم نشده ارشد قبول شم
حاضری یک شب رو توی خونه ی متروکه ای که گفته می شود جن زده است تنها بگذرونی؟ نهههههههه مگه خر کلمو گاز گرفته؟!
آیا آدمهایی هستند که اونقدر حسرت زندگیشونو به دل داشته باشین که بخواهید زندگیتونو باهاشون عوض کنید؟اونا کیا هستند؟
نوچ! هرکس به تناسب شرایط زندگیشه که ساخته میشه... من خودمو با هیچ کس عوض نمیکنم...
در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستید؟ خدا... بعد مادرم بعد پدرم و بقیه
تا حالا تو کلاس سوتی دادی؟اون چی بوده؟ یادم نیس... هروقت یادم اومد میگم
مذهبی هستی؟در چه حد؟ افراطی یا معتدل یا تفریطی؟ بله مذهبی ام. فک نکنم افراطی باشم. همیشه سعی میکنم نباشم... اسلام دین میانه روی است...
اولین چیزی که با این کلمات به ذهنت میرسه؟
خدا: همه کس من...
مادر: عشقم... بی نهایت دوسش دارم... بدون اون واقعا نمیتونم این دنیا رو تصور کنم.
پدر: خیلی دوستش دارم... بدون اون هم نمیدونم چی میشه!
دانشگاه: بخش مهمی از زندگیم شده
خرید: به به... پرفکت... منو ول کن تو بازار میابی!
چاپلوسی: زشت!
تابستون: هواش مزخرف... میوه هاش عالی
سینما: دوس دارم...
سال91: سال خوبی نبود برام... بخصوص نیمه دومش که افتضاح بود... دوران بسیااااااار بد...
ایران: دوسش دارم فقط اگه یکم از این جهان سومی دربیاد بیشتر دوسش دارم
دوست داری چه ماشینی داشته باشی؟ در جواب آقا وحید گفتم... لامبورگینی!یکم دست یافتنی تر میشه کوپه! کمی دست یافتنی تر میشه یکی از همین لگن های ایرونی!
علاقه مندی ها (Bookmarks)