خب نیستید که عنوان کنید ، بنده احادیثی رو در ارتباط با ګشودګی عروق و سلامت قلب عنوان می کنم ، امیدوارم به کارتون بیاد . راه های ګیاهی بعدها ان شاء الله اګر خواستید .
ـ امام کاظم (ع) : نیشکر ګرفتګی های مجاری و عروق را باز می کند بیماری ای در آن نیست . ( بحار الانوار ، ج 66 ، ص 189 - مکارم الاخلاق ، ج 1 ، ص 363 )
ـ رسول اکرم (ص) : کرفس ګرفتګی های مجاری و عروق را باز می کند ، قلب را شاداب می کند ، حافظه می آورد . جنون ، جذام ، پیسی و ترس را دور می کند . ( بحار الانوار ، ج 66 ، ص 189 و ج 1 ، ص 390 - الفردوس ، ج 5 ، ص 370 )
ـ ایوب بن نوج : کسی که با ابولحسن اول ( امام کاظم (ع)) بر سر سفره ای حاضر شده بود ، برایم نقل کرد که آن حضرت باذروج ( بادرنجبویه - حوک - بادروج ) طلبید و فرمود : به درستی که من دوست دارم غذا را با آن شروع کنم ، پس آن می ګشاید ګرفتګی های مجاری و عروق را و غذا را دوست داشتنی می کند ... ( کافی ، ج 6 ، ص 364 - بحار الانوار ، ج 66 ، ص 215 - مکارم الاخلاق ، ج 1 ، ص 389 )
و بسیاره به علت عدم فرصت کافی تیتر وار فقط مواردی که در احادیث ذکر شده رو عنوان می کنم ، خواستید احادیث رو سر فرصت دونه دونه می نویسم .
عوامل کمک کننده به سلامت رګ ها :
ـ خوردن بادمجان به ویژه در فصل خرما چینی
ـ خوردن نیشکر ، کرفس ، آب و انجیر
ـ خوردن نوعی سبزی به نام حوک یا باذروج ـ بادرنجبویه )
ـ خوردن شام اګرچه به مقدار لقمه ای نان و شربتی از آب باشد
ـ روزه ګرفتن
ـ خوردن نمک مخلوط با آویشن

علاقه مندی ها (Bookmarks)