سلام بر انرژی
سلام عزیزم. خوش اومدی قدم سر چشممون گذاشتی... بعدا از خجالتت درمیام!!!

خانوم فسفر سوزوندم الان نیم ساعته فکر میکنم چی بپرسم چیزی به ذهنم نمیاد!! دلمم نمیاد وقتتو نگیرم
مونا جان چقد طولانیه پستت؟
خب..خوبی؟
قربونت خوبم مرسی.
روبراهی؟
ای.. همچین...
میگما چجوری میشه مقاله برای کنفرانس بین المللی رو توو دوروز آماده کرد؟
آبجی یکی طلبت...
خب من موضوعی انتخاب کرده بودم که توش یک پیش زمینه ای داشتم... اذیت نکن دیگه...
بنظرت همچین ادمی نخبه نیست عایا؟
اذیت نکن...
حالتو میگیرما؟
حالا اماده شد بنظرت یا نه؟
چی؟ مقالم؟
وقتی عصبانی میشی چیکار میکنی؟
اگه وسط غذا خوردنم باشه بیشتر میخورم (دست خودم نیس) اگه وسط غذا نباشه بعدش دیگه اشتهام کور میشه (اینم دست خودم نیس) کلا بیشتر وقتا بروز میدم عصبانیتمو 
شده کسی رو عصبانی کرده باشی؟
بسیار!
تو خونه سفیر صلحی یا سفیر دعوا؟
صلح... بسیار صلح... اصلا بخدا یه جوری من صلح میکنم بیا ببین....
با داداشت دعوا میگرفتی؟ یا میگیری؟
آره
اگه اره چقدر؟
با داداشم. کم... خیلی خیلی با هم دوست و رفیق بودیم... بسیار دوس میداشتیم همو... اگرم دعوا میکردیم من هرکار میخواستم میکردم و اون تهش کوتاه میومد..
تا حالا شده بخوای الکی حرصشو در آری؟
یادم نیس... فک نکنم...
چیکار میکنی؟ -----
مثل اینکه دراین موضوعات پرونده ی سیاهی داریا...
شده لجبازی کنی و خودتم بدونی توو دلت که لجبازی میکنی اما کوتاه هم نیای؟
آره... ولی خیلی خیلی کم... تا طرف کی باشه و موضوع چی باشه
چقدر گذشت داری؟
احتمالا نمیتونید تصور کنید چقدره و چقدرش واقعیه... ولی انقدر زیاد که گاهی از خودم بدم میاد! تعریف هم نیس!
بزرگترین گذشتی که تا حالا داشتی؟ یا حالا بزرگترین گذشتی که یادت میاد چیه؟
اینو یادمه:
یه بار یکی از دوستام بدجور درحقم نامردی کرد... بدجورااااااااا.... بعد اومد عذرخواهی... من بخشیدمش که همه گفتن نباید میبخشیدی... بعد طرف به محضی که بخشیدمش آخرین استفاده شو ازم کرد و نامردی رو تموم کرد و رفت بعدم همه جا نشست از ترس اینکه من موضوع نامردی شو همه جا میگم یه داستان دروغی ساخت و همه جا گفت.... ولی من هنوزم به کسی نگفتم اون دختر چیکار کرد...
توو دانشگاه چقدر حقتو خوردن؟
تقریبا میتونم بگم هیچی... من معتقدم اولا تا مظلوم کمر خم نکنه ظالم جرئت نمیکنه ظلم کنه. ثانیا حق گرفتنی ست... من حقمو همیشه میگیرم. بدون کمک کسی...
اگه نمره ای کمتر از حد انتظارت باشه میری اعتراض میدی؟
بله. همین ترم معدلم باید بالای 18 میبود یه درس بهم دادن 16.25 درس عملی بود و هیچ مدرکی نداشتم ولی رفتم یونی ثابت کردم حقم بالای 18 بود... استاد که (اتفاقا مدیر گروه هم بود) قبول کرد ولی چون از موعدش گذشته بود نمرمو درست نکرد... عوضش قول داد اون نمره رو این ترم به یکی از درسام اضافه کنه. 
تا حالا ازت تقلب گرفتن؟ تقلب گرفتی یا تقلب دادی؟
نگرفتن! مگه آدم عاقل تقلب میبره سر جلسه؟
ولی یه بار موقع مشورت با بغل دستیم دیدنم!
علاقه مندی ها (Bookmarks)