دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 109

موضوع: صندلی داغ با حضور masoume.a.92

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    دریافت تشکر: 7,437
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array
    masoume.a.92's: جدید33

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور masoume.a.92

نقل قول نوشته اصلی توسط mamadshumakher نمایش پست ها
    به نام خدا
    صاف میریم سر اصل مطلب وقت نداریم.

وقتی میخوای یه جای قشنگ رو تو ذهنت تصور کنی اونجا چه شکلیه؟ سرسبز پردرخت... روبروش دریا یا رود یک خونه چوبی شیک هوا صاف و خنک

اون دوروبر آدم هم هست؟ 100%

تو اون محیط قشنگ جانداران دیگه ای هم میبینی؟ یس بسیاری از حیوانات دوست داشتنی

حالا وقتی گرسنت باشه چه جور غذایی تو ذهنت تصور میکنی؟اون غذا چه رنگیه؟ صبحانه املت یا نون نشاسته ای - قرمه مامانم با قلقلی! -کباب - قیمه - جوجه - اسنک خودم - ماکارونی فقط خودم - لازانیا خودم - پیتزا خودم ... رنگی رنگی... چرب و چیلی

باز بحث غذا شد :دی

حالا ایندفعه جلو خودمو میگیرم. لطف میکنی!

رودخانه رو بیشتر میپسندی یا دریا؟ رود اگه بشه رفت توش! اگه نه همون دریا

مواج یا اروم؟ بین این دو کمی متمایل به آروم

نظرت در مورد کلیپس اگه منظورت از کلیپس مسکن مهره: ولی اگه مثل آدم :

فوتبال دوست داری بازی کنی؟ یس! اِ لات! چه واقعی چه بازی با دسته و اینا... آخ فیفا.... همه ی عشقم بود.... از وقتی داداشم ازدواج کرد دیگه بازی نکردم!

خب بریم ادامه سوالای روانشناسی پس اینا چی بود؟

وقتی منتظر باشی چه عکس العملی نشون میدی؟راه میری ؟میشینی؟بی قراری میکنی؟.... بستگی به میزان عجله ام! گاهی راه میرم گاهی میشینم حتی مورد پیش اومده خوابیدم! ولی معمولا بی قرارم و بعدشم که طرف اومد غر میزنم!!!

برخوردت با افرادی که دوست نداری باهات ارتباط برقرار کنن تو محیط دانشگا چجوریه؟جوری برخورد میکنی که بفهمن یا الکی تحویل میگیری؟
    نمیتونم الکی تحویل بگیرم... دست خودم نیس! خیلی سرد...

اگر کسی تو کلاس بعد از سوالت یچی بگه که در واقع مسخرت کرده باشه چه کار میکنی؟ تعریف از خود نباشه! خداییش سالی یک بار پیش بیاد من سوالای مسخره بپرسم! ولی اگه موردی پیش بیاد جدی برخورد میکنم و اصلا نمیخندم... بعدم یه اصلاحیه به حرفم میزنم طوری که طرف ضایع شه! ولی اگه دوستم باشه و موضوع شوخی باشه منم میخندم

اگر تو تاکسی نشسته باشی و راننده از مسافرا میخواد که پول خرد بدید.و شما ها هم پول خرد ندارید؟اگر پسری که کنارت نشسته بگه اقا کرایه من و این خانمو با هم حساب کن تو چکار میکنی؟قبول میکنی؟
    یعنی منظورت اینه که اون برام حساب کنه؟ اگه اون برام حساب کنه... پیش اومد چندبار!
    اولش میگم نه لازم نیس مرسی و اینا... بعد خب طرف اصرار میکنه منم تشکر میکنم دیگه! چیکار کنم؟ خواسته خوبی کنه! بزنمش؟ من که بهش نگفتم خودش خواست! دارم پیاده میشم هم یه عذرخواهی و تشکر مجدد

تو خیابون هنگام رانندگی صبوری یا عجول؟ فک کنم عجول!

اگر یه پسر جوان معتاد و درب و دغون تو خیابون بیاد بگه خواهر 1000تومان میدی پول تاکسی بدم تا یه جا برم.تو اون پولو بهش میدی؟

معمولا گوش نمیدم اصلا به حرفاشون! ریسکه آخه... یه بار شب بود منتظر بودم... یه معتاد داغون اومد گفت خانوم اگه جوراب پاته میدی من؟ پام یخ زده! من موندم! یه لحظه مغزم گفت نکنه این فک کنه من اوشکولم یه بلایی سرم بیاره! گفتم ندارم! یه چشم غره رفتم جامم عوض کردم!

یه بار یه معتاد دزد خونمونو زد دستگیرش کردیم همه چی رو پس گرفتیم جز مانتو شلوارای من! همش فنا شد! کلا خاطره بد دارم از این بیماران!

ادامه دارد...

2. 6 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع