سلام خدمت همه دوستان خوب و عزیز انجمن
دوستان با ایجاد این تاپیک سوالی تو ذهنم نقش بست که تصمیم گرفتم با همفکری های شما به جوابش برسم
میخواستم نظراتتون رو در مورد سرمایه گذاری چنین پروژه ای در کشورمون بدونم
هر چند ممکنه دوستان بگن واحدهای تولیدی پنیر و فرآورده های لبنی در کشور زیاد هستند ولی چرا نتونستند بازارهای جهانی رو از آن خودشون کنند مگه کشور ما شرایط آب وهوایی متناسب با این پروژه رو نداشت ؟
بهترین پنیر کشورمون در شهر تبریز تولید میشه (پنیر لیقوان )ولی چرا با این همه قدمت نتونسته جایگاه خودش رودر بازارهای جهانی پیدا کنه ؟؟؟
ما طی چند سال اخیر موفق به تولید پنیر های طعم دار شدیم هر چند تحت لیسانس کشورهای دیگه هست اما مگه ما ایرانی ها قدمت تهیه پنیرهامون از کشورهای دیگه کمتره؟؟؟
علت ضعف ما در این مورد چی بوده ؟؟؟
به اعتقاد شما با چه مقدار سرمایه میشه چنین واحد تولیدی رو راه اندازی کرد البته معیار ظرفیت هم میزان ذکر شده در تاپیک هست و صد البته با چه سیاست های تولیدی بهتره انجام بشه ؟
و به نظرتون نتیجه این کار چطور خواهد بود؟؟ با توجه به شرایط حاکم بر کشورمون
اگر دوستان اشکالات و محاسن این طرح تولیدی در کشورمون رو بگن ممنون میشیم
آیا شما در جایگاه یک تولیدکننده و کارآفرین حاضر بودید استارت چنین پروژه ای رو در کشور بزنید ؟؟؟
امیدوارم با این بحث بشه به این نتیجه رسید که چرا ایران نتونسته معروفترین پنیر جهان رو به بازار های جهانی ارائه بده ؟
پیشاپیش از مشارکت هاتون صمیمانه متشکرم
و مرسی از همه دوستان که به نظرات هم احترام میگذارند
منتظر نظرات خوب و سازنده شما خوبان هستم
موفق و پیروز باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)