با تشکر از همه عزیزان حتما تاثیرات زیادی بر روی من گذاشتید ازتون ممنونم
با تشکر از همه عزیزان حتما تاثیرات زیادی بر روی من گذاشتید ازتون ممنونم
این روزگار بد کرده با قلبم، کم بوده از این زندگی سهمم
دلیل می بافم برای عــــشق، برای چیزی که نمی فهمم***///همگی خداحافظ\\\***
داداش گلم میدونم روزای بدی رو سپری کردی همیشه تو هر جا ادمایی نادون و کسایی پیدا میشن که فقط با ضابطه ها کار میکنن ـ با اینکه نباید اینطوری باشه اما همیشه وجود داره و دیگه باشونعادی شده اما چه میشه کرد.........
شما هم خون خودتو کثیف نکن....فقط به این فکر کن که حتما حکمتی بوده که اینطوری شده خدا جای حق نشسته خودش بهت کمک میکنه و حتما به حساب اونام میرسه
به اینده امید وار باش![]()
آخی نازی اشکال نداره آدمای از خدا بیخبر مخصوصا توفوتبال زیادن خداجوابشونو میده شماهم اگه قسمتت باشه هررررررکاریم اونا بکنن باز به فوتبالیت خوووووووووووووب میشی اگه نه هم که قسمت نبوده حتما
.دقیقا وضعیت شمارو داداش منم داشته فقط پست دفاع بود همه جاهم رف..فعلا ورزشوکنار گذاشته واس کنکور میخونه
بیچاره دادشم خیلی بچه بود 16-سالشمم نبود کمتر بودانقد دلش میشکس ولی به خاطر بابام که خیلی زحمت میکشید برا ورزشش هیچی نمیگف همشو توخودش می ریخت.شماهم باهمین اراده وپشتکار عالی که دارین ادامه بدییییییین
سلام بچه ها فک کنم نزدیک به دوسال از این پستم میگذره خیلیاتون خوندید و کمکم کردید واقعا از همتون ممنونم اما بهرحال من دوباره ادامه دادم حتی تیم هم بالاخره رفتم حتی لیگ 1 کشو پیشنهاد داشتم اما متاسفانه سنم چند ماه کم اورد نتونستم برم (اینا هم شانس من شاید هم تقدیر بود) بهر حال خیلی بلاها کشیدم جوری که فرار کردم از باشگاه ببعد از اون برای سربازی قرار بود برم ملوان اما متاسفانه اونجا هم اخرین لحظه ها منصرف شدن و یک دروازبان 38 ساله رو گرفتن و به من جوان بهایی ندادن اشکال نداره بعدش قرار شد برم تیم دیگه ای که سرباز میگرفت الان به من زنگ زدن گفتن با تو نتونستیم قرارداد ببنیدم چون امروز اعلام کردن ثبت تمام شد قرار بود تا امروز باشه اما زودتر تمام کردن اونا هم حق دارن کلا همه حق دارن جز من بهر حال سرتونو درد نیارم کار سربازیمون هم جور نشد و باید بریم خدمت خیلی ازارزوهام هم پر پر .
خیلی چیزا میخوام بگم اما نگم بهتره چون میترسم بعضی ها در راه رسیدن به هدفشون دلسرد شن در اخر از همه بچه ها که کمکم کردن ممنونم و فک نکنم با این شرایط روحیم دیگه تو این سایت بیام البته این چند روز برای خداحافظی با بعضی از بچه ها میام اما دیگه بعدش نخواهم اومد به امید اینکه شماها به ارزوهاتون برسید همتونو دوست دارم با بهترین ارزوها برای شما خداحافظ
ویرایش توسط M.A.A.H.R : 15th December 2013 در ساعت 03:36 PM
دوست دارم گناه کنم بعد برم پیش خدا بعد اون به من بگه چرا انقد گناه کردی منم بهش میگم این همه بلا سرم اومد تو گفتی حتما صلاحی تو کار بود منم حتما کارایی که کردم صلاحی در کار بود.
سلام. من جای شما باشم انقدر میرم تیم های مختلف تست میدم تا بالاخره یکیشو قبول بشم. اصلا تفریحی برید تست بدید پیش خودتون بگید میخوام باز رد بشم !!!!! بالاخره از 100 تا در یکیش باز میشه. با یکسری از دوستان هم که گفتن کارها و فعالیت های دیگه رو تعطیل نکنید کاااااااملا موافقم.
اگر این موضوع باعث دلسردی شما از فعالیت های دیگه هم بشه ، پشیمونی به بار میاد.
در مورد اینکه موضوع به صلاح نیست که نمیشه.... اینو بدونید که مواقعی هست که خدا هم ناراحته به خاطر ناحقی ها... منتها شما باید دعا کنید وسیله امتحان شدن دیگران قرار نگیرید (این در دعاهای امام سجاد(ع) هم هست.) و روحیه خودتون رو حفظ کنید و خداوند رو در کنار خودتون بدونید.
یه نگاه هم به امضای بنده بندازید![]()
حدیث قدسی: ای انسان به سبب خواست من است که تو می توانی هر آنچه را می خواهی برای خود بخواهی...
تارادیس عزیز رفتن برای تست دادن تو تیم های مختلف امادگی بالایی میخواد من نزدیک 3ساله با امادگی میرم اما نتیجه ای نگرفتم این عوامل باعث شد تا کاملا دلسرد شم از اینکه این همه وقت گذاشتید برای تایپ مطلب ارتون بینهایت ممنونم
از زندگی مخصوصا اون بالایی کلا نا امید شدم
خودکشی بهترین و مطمئن ترین راهه
حالا از ما گفتن بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)