دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: تراکتورچی ها از حق تشویق تیم هم محروم شدند!!!!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار اخبار و کاربر فعال
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    ارسال تشکر
    6,263
    دریافت تشکر: 9,972
    قدرت امتیاز دهی
    16032
    Array
    m.g.s.t.r's: بی حوصله

پیش فرض پاسخ : تراکتورچی ها از حق تشویق تیم هم محروم شدند!!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط M.A.A.H.R نمایش پست ها
    m.g.s.t.rعزیز من اصلا با نوع تشویق مشکلی ندارم تحت هیچ شرایطی من خودم استقلالی هستم بعد یک باز که با تراکتور رفته بودم ازادی ما نزدیک 60 هزار بودیم تراکتوریا نزدیک 30 هزار اما همه تو کف تشویق تراکتوریا بودن جوری که ما استقلالیا داسشتیم لذت می بردیم از نوع تشویق تراکتوریا مثل دورتموند تشویق میکردن اما بحث من اینجاست چرا تراکتوریا با پرچم اذربایجان و ترکیه به ورزشگاه میرن این چه دلیلی میتونه داشته باشه در ضمن وقتی میگن امتیاز میزبانی یعنی طرفدارات تو اون بازی بیشترن یعنی جو برعلیت هست و من از صحبت های مدیر ذوب اهن خندم میگیره
    حرفهای شما کاملا صحیحه و اصولا کسی نباید بگه که هوادارهای حریف تیمشون را چطور تشویق کنن اما وقتی بعضی از آقایون میان اینجور چرند میگن و اتفاقا حرفشون هم از جانب مسئولین امر مور قبول واقع میشه ویا تیم مس سونگون را اونطوری حقشو میخورن(جلوگیری از صعود به دسته1) یا بازی گسترش و نساجی حق گسترش را همونطور قورت میدن و مانع صعودش به لیگ برتر میشن و خود تراکتورهم 1سال حقشو خوردن و مانع لیگ برتریش شدن (بازی هما و تراکتور) و محسن ترکی 2 سال پشت سرهم مانع قهرمانی تراکتور میشه و چندین اتفاقات دیگه که همه اینا در کنار شرایط قومی و سیاسی دیگه باعث میشه که یه عده به خودشون حق بدن که پرچم بیگانه را بیارن استادیوم و اتفاقا هوادارهاشون هم روزبروز زیاد میشن!!چون به زعم خودشون معتقدن لااقل تو اون کشور ها بخاطر زبان و قومیتشون فحش نمیشنون(اگرچه ترکیه زمان عثمانی جنایتهای فراوانی در آذربایجان انجام داده و تبریزیها بدون حمایت دولت مرکزی جلوشون ایستادن)

2. کاربرانی که از پست مفید m.g.s.t.r سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)