در مورد هلیکوپتر یه چیزی میخواستم . کسی میتونه به من کمک کنه تا سیستم کنترل روتور اصلی رو شبیه سازی کنم و یه ماکت بسازم ؟ با این توضیح که اینکه مدل قابلیت پرواز داشته باشه مد نظر نیست بیشتر به فکر پیاده کردن اهرم بندی و مکانیزم کنترل حرکت روتور هستم یعینی فقط ساخت مکانیزم هدایت کننده روتور اصلی
دوست آشنا
ممنون . میشه در مورد این سیستم توضیح بدید که چطوری کار میکنه و چطوری می تونم عملیش کنم . نقشه کلی ازش وجود نداره ؟ که قابلیت پیاده کردن و سخت داشته باشه
دوست آشنا
این تصویر رو ببین.
برای بالا و پایین رفتن هلیکوپتر ، باید زاویه ی دونه دونه ی ملخ ها تغییر کنه.
برای این کار قطعه ی دو شروع به چرخیدن میکنه ، بر اثر چرخیدن به سمت بالا میره (مثل مهره توی پیچ) بالا رفتن قطعه ی 2 ، قطعه ی 4 رو بالا میبره.
بالا رفتن قطعه ی 4 باعث چرخیدن پره میشه ، اگه نمیتونی ویدئو رو ببینی بگو برات آپلود کنم.
اما برای حرکت به اطراف ، کل مجموعه باید کج بشه .
این کار رو اهرم 3 میکنه ، اگه بالا پایین بشه ، کل مجموعه مانند شکل بالا جابجا میشن و باعث تغییر جهت هلیکوپتر میشن.
اصلا سازه ی ساده ای نیست!
بعضی هاشو اصلا سر در نیاوردم چیه!
واسه عملی کردن که اولا نیاز به محاسباتش داری.
ولی برای صرف ساختنشون نقشه های مهندسی نیاز داری ، یا خودت باید بشینی دونه دونه اجرایی طراحی کنی ، یا اینکه گیر بیاری از جایی.
تو منابع فارسی فکر نکنم چیزی گیرت بیاد ، اینجا ساخت یه پیچ هم محرمانه حساب میشه!
سلام اطلاع دقیقه تر ی در مورد ساخت خواستی من در خدمتم هستم 09116724367 قاسمی
سلام حاضر و آماده دارم تماس بگیر09158809045
کاربر جدید
سلام من یه کتاب راجع به هلیکوپتر دارم از قطعه برات تصویر تهیه کردم ولی نتونستم توی متن تصویرشو بذارم
کاربر جدید
This is main rotor
i am in your service
best regards[IMG]file:///C:\Users\ad\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image002.jpg[/IMG]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)