سلام
ولی اینکه تصویر جوانه ی ماش هست !!!
در ادامه ی خواص جوانه ی ګندم :
ـ هر روز کوبیده ی آن را با شیر مخلوط کنید و بخورید . مقوی است ، نطفه را زیاد می کند ، برای حفظ سلامت چشم مفید است .
ـ به جای شیر مادر برای طفل از چهار ماهګی به بالا آن را نرم بسایید و با آب انګور مخلوط کرده و به طفل بخورانید .
در جوانه ی ګندم آهن وجود دارد + ویتامین های A - B1 -B2 - B12 - E - E1
طرز تهیه : ګندم را یک شب در آب سرد بخیسانید ، بعد در پارچه ی نخی بپیچید ، ظرفی زیر آن قرار داده و در سایه در محلی خنک قرار دهید و دایم آن را نمناک نګه دارید تا ریشه کند و جوانه بزند و قبل از سبز شدن آن ها را از هم باز کنید و در آفتاب پهن کرده ، بخشکانید .
منبع : اسرار ګیاهان دارویی ـ مؤلف : احمد حاجی شریفی - انتشارات حافظ نوین .






پاسخ با نقل قول


علاقه مندی ها (Bookmarks)