دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: شاید کیهان در حال انبساط نباشد!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    8,328
    دریافت تشکر: 9,716
    قدرت امتیاز دهی
    64608
    Array
    sr hesabi's: جدید38

پیش فرض پاسخ : شاید کیهان در حال انبساط نباشد!

نقل قول نوشته اصلی توسط evin Allah نمایش پست ها
    سلام

جسارتاً اومدیم نظری ارائه بدیم ، ببخشید در هر صورت .

نفرمائید ،لطف کردید

به نظر بنده نمیشه این حرف رو زد ، چرا که ما اصلاً نمی دونیم جرم با چه نسبتی افزایش پیدا می کنه و یا جهان با چه نسبتی انبساط پیدا می کنه ! و همین طور بالعکس در دوره های بعد ...

مهم نیست جرم با چه نرخی افزایش پیدا میکنه،اگه تو رو انبساط باشیم دو تا عامل گذر به قرمز رو موجب میشوند،یکی افزایش جرم،یکی حرکت
    پس باید نرخ کلی افزایش داشته باشه

خودتوون دارید صحبت خودتون رو نقض می کنید ! ګفته ی پایینیتون رو قبول دارم چرا که شاید افزایش جرم همپوشانی داشته باشه با انقباض و باز هم ګذر به سرخ داشته باشیم ! و یا سایر موارد ...

نفهمیدم کدوم قسمت حرف خودم رو نقض کردم،ولی این مورد با مورد بالا در دو فاز جداست،یعنی فاز تورمی و فاز بعدش(ایستایی یا انقباض)

مخروط نوری که عنوان می کنید چی هست ؟ میشه لطف کنید توضیحی راجع بهش قرار بدید ؟

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%B7_%D9%86%D9%88%D8%B1% DB%8C

منبعی که من میخواستم بنویسم،دقیقا منبعش با این لینک یکی هست،بخونید مشکلی بود در خدمتم

شاید ....

2. 2 کاربر از پست مفید sr hesabi سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع