دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: پاسخ به شجریان با زبان شعر- تفنگ شجریان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مدیریت فرهنگی
    ارسال تشکر
    13
    دریافت تشکر: 123
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : پاسخ به شجریان با زبان شعر- تفنگ شجریان

با سلام خدمت شما دوست عزیز فرمودید من خودم این حقایق را از نزدیک دیده ام ؟باید خدمتتون عرض کنم من خیلی از این حقایقی را که شما میفرمایید از نزدیک دیده ام حقایقی مثل آتش زدن موتورسیکلت مأمور راهنمایی و رانندگی که حتی جان اون مأمور هم در خطر بود البته اگه دیرتر رسیده بودند...؟؟؟ تیترهای تفرقه افکنانه آقایان در روزنامه هاشون و حقایق دیگری مثل لخت مادر زاد کردن یک خانم در ایام فتنه در شهر تهران حمله به پایگاه بسیج یکی از محلات تهران و به آتش کشیدن اون پایگاه به جرم دفاع از انقلاب حقایق دیگری مثل به آتش کشیدن یک مهد کودک در تهران حقایقی مثل حمایت علنی و چون و چرای اسراییل آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی و...این حقایق کافی هست یا باز هم براتون بگم....دوست عزیز ما این حقایق را به چشم خودم دیده ام ...همون فتنه گران و حامیانشون نظام اسلامی را به دیکتاتوری متهم کردن و ...(باشد تا آنانکه حماسه88 را به سرافکندگی فتنه بدل کردند دریابند که امت حزب الله از آراء رقیبش عین ناموسش حمایت می کند و جمهوریت را فدا نکرده و نمی کند ...روحانی از صندوقهای نظامی بیرون آمد که به دروغگویی مشهورش کرده بودند و رهبرش را به دیکتاتوری.....)
    اما گفتید شخصی که سال 88 بخاطرش شورش شد در حال دادگاهی شدنه...باید خدمتتون عرض کنم کسانی که این ادعا را دارند که فتنه 88 بخاطر این شخص بود کاملا اشتباه می کنند چون فتنه گران اصل انقلاب را نشانه گرفته بودند و به کمتر از سرنگونی انقلاب راضی نبودند ....مردم در سال 88 بخاطر این فرد پای صندوقهای رأی نرفتند که حالا پشیمان باشند مردم به خاطر انقلاب و آرمانهای انقلاب در این صحنه حاضر شدند در مورد دادگاه ایشون باید بگم اگه ایشون تخلفی کردند امیدوارم مسئولین مصلحت را در نظر نگیرند و ایشون را به اشد مجازات برسانند...در مورد هزینه های سفرشون هم باید بگم من باشما موافقم ولی باید بگم حتی مسئولان رده پایین هم وقتی سفرهای خارجی و حتی داخلی میروند بریز و بپاشهای آنچنانی دارند و کسی هم نظارت نمی کند و این در همه دوره ها مرسوم بوده که امید وارم هر چه زودتر جلوی این بی فرهنگی ها و صدمه به بیت المال زدنها گرفته بشه........
    خداحافظ

2. کاربرانی که از پست مفید عادل 110 سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)