دوست خوبم سلام
شما سوال های زیادی پرسیدی که بنظر بیشتر می خوای با این پرسشها خودم به جواب خودم برسم، اما هر دوی ما باید باور کنیم عقایدمون کمی با هم متفاوته اینطوری بهتره. من تمامی حرفای شما که در غالب پرسش هستش رو مفروضا می پذیرم تا این پرسشها از حالت پرسش خارج بشه ولی ایا از اصل قضیه کم میشه؟
درک یه قضیه برام مشکله و اونم اینه که ایا شما متعصب نیستید؟ اگه نبودی پاسخ من رو اونم با جملاتی که تلویزیون جمهوری اسلامی پخش میکنه نمیدادی، من همه ی پرسشای شما رو جواب میدم و کوچکتونم هستم، اما قبلش فقط سوالم اینه که: ایا تمامی حقایق رو شما از نزدیک و با چشم خودتون دیدین؟ ایا تلویزیون ایران فارق از سانسوره؟
بذار بهت بگم اون کسایی که از فتنه گر راجع بهشون حرف میزنی کیا هستن اگه اونطور باشه تو جریان شورش وقتی یکی از برادران بسیجی به دختری.... میکرد برادر من که برای تذکر رفته بود و با لحن خواهشمندانه حرف زده بود دستگیر شد. با این حساب اگه بخوام بگم حرفای شما راسته پس برادر من فتنه گره و نهی از منکر که در کتاب خداست مزخرفه. درست نمگم.
چه کسی اجازه داره ازادی فردی رو ازش بگیره؟ اره من با کشورایی مثل امریکا موافقم چون مردمش ازادانه می تونن به تمام سران حکومتی اعتراض بکنن، اما ایا در ایران این امر اتفاق می افته؟
ببخشید ایا بعد بازی استقلال و پرسپولیس این مردمن که به اموال عمومی اسیب میزنن؟ این پاسخ همون سواله که گفتین در سال88 .....
گذشته ها گذشته و شخصی که سال 88 بخاطر انتخابش شورش شد، در حال دادگاهی شدنه اما چه فایده که صندوق ذخایر ارضی رو خالی کرد.
اما چه فایده که مردم هنوز نمی دونن که یک سفر رییس جمهور سابق که سفر به امریکا بود چقد هزینه برای ایران برداشته جالبه اینه که ایشون خاله خان باجیشونم می بردن سفر. اونوقت منو شما داریم........
خدافظ
علاقه مندی ها (Bookmarks)