دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: پاسخ به شجریان با زبان شعر- تفنگ شجریان

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    علوم اجتماعی پژوهشگری
    ارسال تشکر
    100
    دریافت تشکر: 279
    قدرت امتیاز دهی
    31
    Array

پیش فرض پاسخ : پاسخ به شجریان با زبان شعر- تفنگ شجریان

نقل قول نوشته اصلی توسط عادل 110 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز اول اینکه که لطف کردید و باسخ بنده حقیر رادادید...دوم اینکه من فکر میکنم که این مطالب شما بیشتر شبیه بازی با کلمات بود تا یک باسخ منطقی(البته ببخشید جسارت میکنم)و تراوشات احساسی بود...سوم اینکه خود جناب شجریان بیش قدم شدن و با رییس رسانه ملی مکاتبه کردند و خواستار عدم بخش صداشون از رسانه ملی شد...بنابر این می بینید که نه انقلاب و نه مردم انقلابی کسی را از بدنه انقلابجدا نکردند و آقایون خودشون از قطار انقلاب بیاده شدند...چهارم اینکه بله شما صحیح می فرمایید که اگر مردم خواهان یک حکومت یا انقلاب نباشند به قول شما شورش اتفاق می افته ولی من این سؤال از خدمت شما دارم و اون اینکه آیا در قضایای سال 88 این مردم بودن که این همه آسیب به اموال عمومی زدند و...؟؟؟بنابر این اگه یه مقدار انصاف را چاشنی تفکراتتون بکنید به نظرم بهتر باشه...بنجم اینکه... در اینکه صدای شجریان بی بدیل هست و حقا که ایشون شش دنگ صدا را دارند شکی درش نیست و من همیشه گفته ام که ایشون استاد بلامنازع آواز ایران هستند ولی آیا بنظر شما اگه این مشخصات در درون کسی باشه دین و دنیای خود را بیمه کرده؟ششم اینکه تاریخ بر است از امثال شجریان و بر است از کسانی که خیلی بالاتر از شجریان بودند ولی همونها هم به داشته هاشون مثل طایفه...سواد...مال و ثروت زیاد و حتی تقوای زیاد .و ... مغرور شدن و سرانجامشون تباهی و نابودی شد مثل این استاد آواز ایران....و اگر بخواهم براتون نمونه بیارم همین یزید که جانباز جنگ صفین بود ولی در حادثه کربلا سر امام زمان خود را برید یا همون مثل معروف که میگه بسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد....بنابر این نتیجه میگیریم که داشته های دنیوی کسی را بهشتی نکرده و به قول حضرت حافظ علیه الرحمه ...حکم مستوری و مستی همه بر خاتمت است...کس ندانست در آخر به چه حالت برود...آخر اینکه دوست من خود شجریان اقرار کرده و مستنداتش هم موجوده که گفتن من این تصنیف را به جهت همراهی با فتنه گران خوندم حالا من نمیدونم شما چرا سعی در تطهیر شجریان دارید؟؟ اگر میگید که شعر و آواز نوعی زبان انتقاد هست بله من هم میبذیرم ولی آیا اینکه عده ای بیان و به قول مقام معظم رهبری اردو کشی خیابانی بکنند و این همه آسیب به اموال عمومی بزنند و از مردم سلب آسایش و امنیت بکنند وحتی چند نفر هم بیگناه کشته بشن این میشه نقد و انتقاد یا اغتشاش و شورش و یا چیزی شبیه کودتا؟؟همه ما باید قبول کنیم که شجریان و امثال ایشون در جریانات ییش آمده بازی خوردند و به قول معروف:هفتاد سال عبادتشون یک شب به باد دادند... من شما را یه انسان منطقی و با سواد و درک بالایی میدانم و امیدوارم به برسشهایی که مطرح کردم جوابهای منطقی و بدور از تعصب در ذهنتون و برای خودتون بیدا کنید....
    دوست خوبم سلام
    شما سوال های زیادی پرسیدی که بنظر بیشتر می خوای با این پرسشها خودم به جواب خودم برسم، اما هر دوی ما باید باور کنیم عقایدمون کمی با هم متفاوته اینطوری بهتره. من تمامی حرفای شما که در غالب پرسش هستش رو مفروضا می پذیرم تا این پرسشها از حالت پرسش خارج بشه ولی ایا از اصل قضیه کم میشه؟
    درک یه قضیه برام مشکله و اونم اینه که ایا شما متعصب نیستید؟ اگه نبودی پاسخ من رو اونم با جملاتی که تلویزیون جمهوری اسلامی پخش میکنه نمیدادی، من همه ی پرسشای شما رو جواب میدم و کوچکتونم هستم، اما قبلش فقط سوالم اینه که: ایا تمامی حقایق رو شما از نزدیک و با چشم خودتون دیدین؟ ایا تلویزیون ایران فارق از سانسوره؟
    بذار بهت بگم اون کسایی که از فتنه گر راجع بهشون حرف میزنی کیا هستن اگه اونطور باشه تو جریان شورش وقتی یکی از برادران بسیجی به دختری.... میکرد برادر من که برای تذکر رفته بود و با لحن خواهشمندانه حرف زده بود دستگیر شد. با این حساب اگه بخوام بگم حرفای شما راسته پس برادر من فتنه گره و نهی از منکر که در کتاب خداست مزخرفه. درست نمگم.
    چه کسی اجازه داره ازادی فردی رو ازش بگیره؟ اره من با کشورایی مثل امریکا موافقم چون مردمش ازادانه می تونن به تمام سران حکومتی اعتراض بکنن، اما ایا در ایران این امر اتفاق می افته؟
    ببخشید ایا بعد بازی استقلال و پرسپولیس این مردمن که به اموال عمومی اسیب میزنن؟ این پاسخ همون سواله که گفتین در سال88 .....

گذشته ها گذشته و شخصی که سال 88 بخاطر انتخابش شورش شد، در حال دادگاهی شدنه اما چه فایده که صندوق ذخایر ارضی رو خالی کرد.
    اما چه فایده که مردم هنوز نمی دونن که یک سفر رییس جمهور سابق که سفر به امریکا بود چقد هزینه برای ایران برداشته جالبه اینه که ایشون خاله خان باجیشونم می بردن سفر. اونوقت منو شما داریم........
    خدافظ
    من بسيار تنهايم اما اهميتی ندارد و من موهايم را می تراشم و من غمگين و افسرده نيستم بلکه ممکن است به خاطر آن چه شنيده ام سرزنش شوم...

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مدیریت فرهنگی
    ارسال تشکر
    13
    دریافت تشکر: 123
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : پاسخ به شجریان با زبان شعر- تفنگ شجریان

با سلام خدمت شما دوست عزیز فرمودید من خودم این حقایق را از نزدیک دیده ام ؟باید خدمتتون عرض کنم من خیلی از این حقایقی را که شما میفرمایید از نزدیک دیده ام حقایقی مثل آتش زدن موتورسیکلت مأمور راهنمایی و رانندگی که حتی جان اون مأمور هم در خطر بود البته اگه دیرتر رسیده بودند...؟؟؟ تیترهای تفرقه افکنانه آقایان در روزنامه هاشون و حقایق دیگری مثل لخت مادر زاد کردن یک خانم در ایام فتنه در شهر تهران حمله به پایگاه بسیج یکی از محلات تهران و به آتش کشیدن اون پایگاه به جرم دفاع از انقلاب حقایق دیگری مثل به آتش کشیدن یک مهد کودک در تهران حقایقی مثل حمایت علنی و چون و چرای اسراییل آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی و...این حقایق کافی هست یا باز هم براتون بگم....دوست عزیز ما این حقایق را به چشم خودم دیده ام ...همون فتنه گران و حامیانشون نظام اسلامی را به دیکتاتوری متهم کردن و ...(باشد تا آنانکه حماسه88 را به سرافکندگی فتنه بدل کردند دریابند که امت حزب الله از آراء رقیبش عین ناموسش حمایت می کند و جمهوریت را فدا نکرده و نمی کند ...روحانی از صندوقهای نظامی بیرون آمد که به دروغگویی مشهورش کرده بودند و رهبرش را به دیکتاتوری.....)
    اما گفتید شخصی که سال 88 بخاطرش شورش شد در حال دادگاهی شدنه...باید خدمتتون عرض کنم کسانی که این ادعا را دارند که فتنه 88 بخاطر این شخص بود کاملا اشتباه می کنند چون فتنه گران اصل انقلاب را نشانه گرفته بودند و به کمتر از سرنگونی انقلاب راضی نبودند ....مردم در سال 88 بخاطر این فرد پای صندوقهای رأی نرفتند که حالا پشیمان باشند مردم به خاطر انقلاب و آرمانهای انقلاب در این صحنه حاضر شدند در مورد دادگاه ایشون باید بگم اگه ایشون تخلفی کردند امیدوارم مسئولین مصلحت را در نظر نگیرند و ایشون را به اشد مجازات برسانند...در مورد هزینه های سفرشون هم باید بگم من باشما موافقم ولی باید بگم حتی مسئولان رده پایین هم وقتی سفرهای خارجی و حتی داخلی میروند بریز و بپاشهای آنچنانی دارند و کسی هم نظارت نمی کند و این در همه دوره ها مرسوم بوده که امید وارم هر چه زودتر جلوی این بی فرهنگی ها و صدمه به بیت المال زدنها گرفته بشه........
    خداحافظ

3. کاربرانی که از پست مفید عادل 110 سپاس کرده اند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)