همکار تالار سایر موضوعات
اولین کسی که اسمشو شنیدم بلدرچین بود...ممکنه ایشون منو نشناسن اما من چون با داداشم در ارتباط بودن میشناختمشون...
اولین دوستم و اولین کسی که باهاشون آشنا شدم : زهراقربانی
کسی که به من سایتو معرفی کرد : حسین متقی که بهترین دوست تو این سایت برای منه(چون داداشمه!!!!)
هر از چندی پست های قدیمیت رو نگاه کن بلکه انقدر دور نگیری ! ببین ازکجا شروع کردی که فک نکنی خیلی خفنی !!
دوست آشنا
اولین کسی ک در پستی ک گذاشته بودم سوتی گرفته بودو باهاشون اشنا شدم اقا یا خانوم تروریست بود.
نمیدونم ایشون خانوم هستن یااقا به هر حال موفق باشن![]()
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
ریپورتر ...
گل سایتن ..![]()
دلم تنگه پرتقالِ من!
یاسمین 5454 اولیشون بود که با روی باز استقبال کرد. ممنونم ازش..![]()
حکایت عجیبیست... رفتار ما آدم ها را خدا می بیند و فاش نمی کند.
مردم نمی بینند و فریادمی زنند….. !!!
دوست آشنا
اولین کسی که باهاش آشنا شدم 7raha7 بودند که البته خودشون سایت را بهم معرفی کردند![]()
just for today
کاربر اخراج شده
اولین کسی که آشنا شدم کسی بود که سایت رو بهم معرفی کرد.
مهدی زمانی با نام کاربری "مهدی" که خوشبختانه در 3-4 سال دوستی که داشتیم میتونم بگم کسی نمیتونه جاشو برام بگیره. خیلی ها سعی کردن که رابطه ما رو خراب کنن ولی مطمئن باشن که نمیتونن بین دو تا مرد رو به هم بزنن.
بقیه دوستان رو هم بعد از ایشون کم کم اشنا شدیم. همه رو هم دوست داریم . گرچه برعکسش شاید زیاد صادق نباشه
موفق باشین
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
کاربر جدید
من با اولین کسی که آشنا شدم EVIN ALLAH بود که البته قبلا اسمشون یه چیز دیگه بود و لازم میدونم که ازشون تشکر کنم .
evin allahعزیز خییییییییییییییلی ازت متشکرم.
مهم نیست که قفلها دست کیست ، مهم این است که کلیدها دست خداست.
کاربر اخراج شده
من اولین بار با M@hdi42 سه سال پیش در یک سایت نظامی آشنا شدم . بهترین آشناییم هم تا به امروز همون آشنایی بود.
خیلی اذیتش میکردم اما یک بار ندیدم ناراحت بشه . دلم هم براش تنگ شده. برای شوخی هاش. اذیت کردناش...![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)