نقل قول نوشته اصلی توسط عادل 110 نمایش پست ها
سلام دوست عزیز.....در اینکه از ابتدای انقلاب تا کنون افراط و تفریط هایی شده شکی نیست چون خصوصیت هر انقلابی همین هست معمولا انسانهای افراطی در هر انقلابی وجود دارن...
نقدی که من نسبت به شجریان دارم نقد عقیدتی هست....من نمی دونم سن شما چند ساله و آشنایی شما با شجریان از کی هست شاید شما هم مثل خیلی های دیگه از وقتی که
شجریان این آلبوم را خونده باهاش آشنا شدید... ولی باید بگم من خودم از سینه چاکان شجریان بودمو به جرأت میتونم بگم که آلبومی از شجریان نیست که در آرشیوم نداشته باشم البته الان
هم دارم و سالهای مدیدی هست که من شجریا را میشناسم و با صدایشون انس و الفت داشتم.... ولی دوست من این علاقه زیاد من
باعث نشد که واقعیتها نبذیرم...
اینکه شما گفتید ما باید به دشمنانمون هم احترام بگذاریم من تقریبا موافقم ولی این احترام تا موقعی جایز هست که اون هم حرمت ما را نگه داره...و ضمنا اینکه شما فرمودید من یک آدم متعصب
هستم باید خدمتتون عرض کنم کاملا اشتباه میکنید( البته ببخشید بی ادبی نباشه)و اتفاقا من فکر میکنم شما یک انسان فوق العاده افراطی هستید میدونید چرا؟؟؟چون من فقط یه نقد کوچولو
نسبت به شجریان کردم و شما اینطور برآشفته شدید...دوست من اگه یه کوچولو ظرفیتتون را بالا ببرید براتون بهتره...چون اون موقع بهتر میتونید واقعیتها را ببینید و مسلما درک بهتری خواهید داشت...
واتفاقا باشما نمیشه بحث منطقی و آزاد کرد چون خیلی متصبانه به موضوع نگاه میکنید...
من چیزی برای گفتن ندارم زمانی که در ایران حرف راست تلخ هستش آنقدر که اول همه می خوان با حرفها تحقیرت کنند و در انتها گل می ذارن خصلت بعضی از ایرانی ها از پشت خنجر زدنه، مهم نیست. من از کودکی شجریان رو می شناسم و فکر می کنم چون شما همواره انتظار داشتید این خواننده سنتی بخونه اذیت شدی...اشکالی نداره، من رشته م علوم اجتماعی بالای بیستا کتاب راجع به انقلاب خوندم، می دونم حرف شما چیه و واسه چه چیز نگرانی(البته تقربیا می دونم چون نمیخوام با قطعیتم شما رو برنجونم) شما حرفت اینه که این خواننده با این شعرش زمانی که اوضاع کشور مشوش بود از اب گل الود....حق باشماست اما دوست من همونطور که انقلاب رو مردم می سازند بدست همین مردم هم شورش اتفاق می افته سران فتنه و این حرفا کشکه اگه مردم همکاری نکنن، درست نمی گم؟؟؟؟ پس اونطوری باید مردم خودمون هم نقد کنیم!!!!!!!!!! حرف من تنها اینه اگه هر کس هر عقیذه ای داره باید به عقیدش احترام بذاریم برای مثال من از فلان سیاستمدار خوشم نمی یاد...هان؟ در ضمن من روی شجریان متعصب نیستم و نقد شما هم کوچک نبود بقول خودتون خیلی وقته این شخص رو میشناسید تمام ارشیواشم دارید شخصی که توی خوانندگی واقعا نخبه ست رو نقد کردین شخص کوچکی نبود پس نقد شما هم کوچک نیست حداقل سالهای سال زمان می بره تا کسی بتونه به درجه خواننده ای مثل شجریان برسه و اون وقت به همین راحتی با یه شعر زیر سوال میره. باور کنید هنرمندا دردهای اجتماعی رو بهتر می تونن درک کنند و این شعرا برای این خونده میشه تا سیاستمدارا خودشونو دریابن و به فکر مملکت باشن، وگرنه به قول مارکس در این شرایطی که ما درش هستیم انقلاب یک امر حتمیه، حالا بده که کسی پیدا شده برای یاداوری شعری خونده؟ تازه نقد شما فقط به خود خواننده نیست به تمامی کساییه که این شعر رو دوستدارن..امیدوارم عظمت نقدت رو درک کرده باشی. مثل ایرانی ها باید قسم بخورم بخدا متعصب نیستم فقط دوست دارم مملکتم کمی فقط کمی دارای افراد روشن فکری باشه که حرف دشمن رو بصورت یک نقد بپذیرن و کاستی هاشون رو برطرف کنن. من رو این قضیه متعصبم روی ایران.