ab.bb, Almas Parsi, h.khakpour, k.ahmadi, SaSaMc2, یاسمین5454, کاوه, zoh_reh, بانوی آب, رضوس, رضا66, سونای, سونای69, طلیعه طلا
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
تهیه شیره انگور به روش سنتی
دوشاب معمولا در اواخر مهرماه تهیه می شود که انگورهای مخصوص تهیه دوشاب کاملا شیرین شده باشند پس از چیدن و شستن و آب گیری از انگورها، آب انگورها با خاک مخصوصی مخلوط می شود و جوشانده می شود چند ساعت بعد از اینکه املاح آن ته نشین شد شیره صاف شده جوشانده می شود تا غلیظ شود.
دوشاب را در فصل زمستان با گردو و ارده و روغن حیوانی مصرف می کنند . این نوع دوشاب هیچ گونه مواد افزودنی ندارد و برای مصرف خانگی تهیه می شود.
ab.bb, Almas Parsi, h.khakpour, k.ahmadi, SaSaMc2, یاسمین5454, کاوه, zoh_reh, بانوی آب, رضوس, رضا66, سونای, سونای69, طلیعه طلا
سلام
این خاک سفیدی که توی متن بهش اشاره شد از معدن های اطراف کوه یا پای کوه به دست میاد و دارای خلل و فرجه و ناخالصی های ترکیب روبه خودش جذب میکنه( مثل سفیده تخممرغ عمل میکنه ) و در عین حال باعث یونیزاسیون دو ماده معدنی منیزیم و فسفر میشه تا بلافاصله بعد از استفاده در بدن با سرعت بالا جذب بشه
در ضمن بعضی از خاک های سفید که ماندگاری بالا داشته باشن و زمان زیادی از عمرشون گذشته باشه باعث غلیظت مایع هم میشن
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
یار همراه
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
یار همراه
سلام
اینا پوکه نیست / اون پوکه های سیاه باقیمانده های سنگ آذرینه و در مناطق شمال غرب وغرب بیشتر دیده میشه
ولی خاک های سفید از نظر مناطق جغرافیایی بیشتر در قسمت همدان رویت شده ولی در جاهای دیگه هم به ندرت یافت میشه
البته این خاک ها قبل از مصرف باید تحت حرارت قرار بگیرین و گرنه با دوشاب ترکیب میشن
ولی در صورت حرارت دیدن باعث شفافیت دوشاب میشن وسرشار از املاح معدنی هستن
وقتی این خاک روتوی دوشاب می ریزند تمام ناخالصی ها از بافت جدا میشن وبه سطح دیگ یا ظرف میان و دوشاب گیرنده بهتر میتونه مواد نامناسب روجمع کنه
بعد از خاموش کردن زیر دیگ اجازه میدن تا مواد ته نشین بشه و دوشاب خالص رو برداشت کنند وگرنه خوردن خاک تو دین ما اشکال شرعی داره به جز تربت کربلا
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)