دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: راه هایی برای ماندگار کردن بوی عطر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

پیش فرض پاسخ : راه هایی برای ماندگار کردن بوی عطر

نقل قول نوشته اصلی توسط حسین متقی نمایش پست ها
    من همه ی این نکات رو رعایت میکنم
    عطر هم tom ford black - & - chanel wood دارم
    ولی باز هم تو این هوای سرد تو پارک یا مثلا خیابون از 3 متری بعضیا رد میشی بوی عطرش میاد
    ولی بوی عطر من رو (از دوستام پرسیدم) بعد از مدت کوتاهی فقط از 10-15 سانتی مثلا دستم میشه بوشو حس کرد

البته خیلی هم برام مهم نیست اما دیگه مطرح کردین گفتم بد نیست بپرسم
    راستی همیشه eau de PERFUME میگیرم که بوش بمونه perfume که اصلا پیدا نکردم!!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط shiny7 نمایش پست ها
    منم همین اوضاعو دارم!!!
    نمی دونم چکار کنم!!
    البته به نوع و کیفیت و اصل بودنش هم مربوط میشه ها اما....

یه مشکل دیگه من احساس می کنم عطری که می خرم اولاش بوش خیلی خوب پخش میشه اما به تهش که می رسه دیگه به قول دوستمون از 10 15 سانتی زورکی بوش میاد!!!!
    چرا؟!
    با سلام خدمت همه دوستانی که این مطلب رو مطالعه کردند

و ممنون از جناب متقی عزیز و شاینی نازنین که در تاپیک حضور داشتند و سوالاتی مطرح کردند

دوستان بر اساس تجربه من مواردی رو میگم که امیدوارم بتونید از این تجربیات بهترین نتیجه رو دریافت کنید
    در خصوص استفاده از عطر ها بهترین روش اینه که پس از استحمام حتما از لوسیون های مرطوب کننده بدن استفاده بشه یکی از بهترین لوسیونها و متعادل ترینها.... هم از نظر میزان رطوبت دهی و هم رایحه ملایم لوسیون QV هست

این لوسیون در تایم ابتدایی استعمال ایجاد رطوبت مطبوعی در سطح پوست میکنه که در اون زمان بهترین تایم استفاده از عطر در نقاط نبض دار بدن هست

نکته : دوستان توجه داشته باشند در متن تاپیک نوشته شده از کرم های چرب مثل وازلین هم میشه استفاده کرد فقط دقت کنند آثار چربی های چنین موادی ممکنه بر روی لباس شون آثاری باقی بگذاره پس حتما این مورد رو در نظر بگیرند تا خدای ناکرده لباسهاشون لک چربی به خود نگیره

همون طور که دوستمون جناب آقای متقی هم فرمودند چون محصولات perfume در بازاز محدود هست و اگر هم بشه پیدا کرد بعیده نوع اصل این محصول رو بتونیم پیدا کنیم ...
    یک توصیه که تجربه ثابت کرده در ماندگاری بوی عطر موثر هست اینه که ما هر نوع ادکلنی که استفاده میکنیم عطر روغنی مشابه بوی اون عطر رو تهیه کنیم و در قسمتهایی که دارای نبض هستند بزنیم و ادکلن مورد علاقه خودمون رو در اون نقاطی که عطر روغنی رو زدیم اسپری کنیم

در مورد آقایونی که کت شلوار به تن میکنند و نگران این هستند که رایحه عطرشون از داخل لباس چطور میتونه ماندگار باشه باید بگم رعایت موارد فوق به اضافه اینکه میتونند مقداری از عصاره عطری که گفتم رو به پشت آستر کت شلوارشون آغشته کنند و ادکلن شون رو به همون قسمت با رعایت موارد فاصله و... اسپری کنند

مراکز فروش عطر روغنی در سطح شهر زیاد هستند در بازار تهران هم میشه انواع عصاره روغنی اصل عطر ها رو با انواع برندهای دنیا تهیه کرد فقط دوستان دقت کنند فروشنده عصاره خالص عطر رو بهتون
    بدن و از ترکیب هر نوع حلال با عطر پرهیز کنند

امیدوارم موارد فوق مورد استفاده شما عزیزان باشه

موفق و موید باشید

2. 6 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)