دوست آشنا
سلام به داداش مسعود گل .. واقعان شنيدم ناراحت شدم .. ما رو تو غم خودت شريك بدون.. نميدنم كاري بيشتر از دعا از دستمون برمياد يانه دوست داشتم ميتونستم .. براي شادي روحشون دعا ميكنم .. براي شادي روح شون فاتحه ميفرستم انشالله خدا به شما و بازماندگانشون صبر بده ..
توکلت علی الحی الذی لا یموت
دوست آشنا
آقا مسعود منم صمیمانه به شما تسلیت عرض می کنم.بسیار بسیار ناراحت شدم.امیدوارم دیگه غم نبینید.بقای عمر بازماندگان انشاالله.روحشون شاد.
درطوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
می رسد روزی که بی من روزها را سر کنی
می رسد روزی که مرگ عشق را باور کنی
می رسد روزی که تنها در کنار عکس من
نامه های کهنه ام را مو به مو از بر کنی
دوست آشنا
بسم الله الرحمن الرحيم
عَمَّ يَتَسَاءلُونَ (1) عَنِ النَّبَإِ الْعَظِيمِ (2) الَّذِي هُمْ فِيهِ مُخْتَلِفُونَ (3) كَلَّا سَيَعْلَمُونَ (4) ثُمَّ كَلَّا سَيَعْلَمُونَ (5) أَلَمْ نَجْعَلِ الْأَرْضَ مِهَاداً (6) وَالْجِبَالَ أَوْتَاداً (7) وَخَلَقْنَاكُمْ أَزْوَاجاً (8) وَجَعَلْنَا نَوْمَكُمْ سُبَاتاً (9) وَجَعَلْنَا اللَّيْلَ لِبَاساً (10) وَجَعَلْنَا النَّهَارَ مَعَاشاً (11) وَبَنَيْنَا فَوْقَكُمْ سَبْعاً شِدَاداً (12) وَجَعَلْنَا سِرَاجاً وَهَّاجاً (13) وَأَنزَلْنَا مِنَ الْمُعْصِرَاتِ مَاء ثَجَّاجاً (14) لِنُخْرِجَ بِهِ حَبّاً وَنَبَاتاً (15) وَجَنَّاتٍ أَلْفَافاً (16) إِنَّ يَوْمَ الْفَصْلِ كَانَ مِيقَاتاً (17) يَوْمَ يُنفَخُ فِي الصُّورِ فَتَأْتُونَ أَفْوَاجاً (18) وَفُتِحَتِ السَّمَاء فَكَانَتْ أَبْوَاباً (19) وَسُيِّرَتِ الْجِبَالُ فَكَانَتْ سَرَاباً (20) إِنَّ جَهَنَّمَ كَانَتْ مِرْصَاداً (21) لِلْطَّاغِينَ مَآباً (22) لَابِثِينَ فِيهَا أَحْقَاباً (23) لَّا يَذُوقُونَ فِيهَا بَرْداً وَلَا شَرَاباً (24) إِلَّا حَمِيماً وَغَسَّاقاً (25) جَزَاء وِفَاقاً (26) إِنَّهُمْ كَانُوا لَا يَرْجُونَ حِسَاباً (27) وَكَذَّبُوا بِآيَاتِنَا كِذَّاباً (28) وَكُلَّ شَيْءٍ أَحْصَيْنَاهُ كِتَاباً (29) فَذُوقُوا فَلَن نَّزِيدَكُمْ إِلَّا عَذَاباً (30) إِنَّ لِلْمُتَّقِينَ مَفَازاً (31) حَدَائِقَ وَأَعْنَاباً (32) وَكَوَاعِبَ أَتْرَاباً (33) وَكَأْساً دِهَاقاً (34) لَّا يَسْمَعُونَ فِيهَا لَغْواً وَلَا كِذَّاباً (35) جَزَاء مِّن رَّبِّكَ عَطَاء حِسَاباً (36) رَبِّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَيْنَهُمَا الرحْمَنِ لَا يَمْلِكُونَ مِنْهُ خِطَاباً (37) يَوْمَ يَقُومُ الرُّوحُ وَالْمَلَائِكَةُ صَفّاً لَّا يَتَكَلَّمُونَ إِلَّا مَنْ أَذِنَ لَهُ الرحْمَنُ وَقَالَ صَوَاباً (38) ذَلِكَ الْيَوْمُ الْحَقُّ فَمَن شَاء اتَّخَذَ إِلَى رَبِّهِ مَآباً (39) إِنَّا أَنذَرْنَاكُمْ عَذَاباً قَرِيباً يَوْمَ يَنظُرُ الْمَرْءُ مَا قَدَّمَتْ يَدَاهُ وَيَقُولُ الْكَافِرُ يَا لَيْتَنِي كُنتُ تُرَاباً (40)
![]()
آفت تفکر تعصب
است
سخن مولا: اللجاجه تسلی الرای
تعصب و لجاجت تدبیر را باطل میکند.
افسوس بر دیاری که در آن گنبد های طلا
باشد و در ان دیار مردم فقیر و گرسنه باشند
در آن دیار ظلم خیمه زده و جهل بر عقل چیره
شده است.غریبه
حسین(ع) بیشتر از آب تشنه لبیک بود
اما افسوس که به جای افکارش زخم های تنش را نشانمان دادند و تنها درد او رابی آبی معرفی کردند.شریعتی
کـــــــاربر فــــعال
بازی تمام شد همه با هم کلاغ پر !!
- – – ––•(-•LaDy Ds DeMoNa •-)•–– – – -
یار همیشگی
سلام من هم تسلیت میگم ، ايشاالله غم آخرتون باشه .
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
سلام مسعود جان!
خدا رحمت کنه انشالله، غم آخرتون باشه. به هر حال همه ما یه روزی این راه رو باید سپری کنیم.
خداوند با اولیا و شهیدان اسلام محشور بگرداند انشالله.
برای شادی روح مرحوم صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد
کارشناس مدیریت
الهی مسعود جون نبینم غمتو ای خدا ببین داداش مسعود ما چی شده....
منم تسلیت میگم ایشالله که غم آخرت باشه. میدونم که مسأله مرگ یک مسأله پذیرفته شده و طبیعی هستش و دیر یا زود همه ما باهاش مواجه میشیم منتها مسأله ای که دردآوره رابطه عاطفی عمیق بین ما و فرد از دنیا رفته هستش. خاطرات تجدید میشه. محبتها و مهربونیها به یاد میاد. خیلی سخته .در عین حال میدونی که همه ما مسافر این کره خاکی هستیم و یک روزی باید بریم به دنیاهای بزرگتر و شگفت انگیزتر...
Good Thought, Goods Words, Good Deeds
اندیشه نیک، گفتار نیک، کردار نیک
سلام دوستان..
واقعا" شرمندم کردین..
دست همتون درد نکنه..لطف دارین..
ایشالله تو شادیاتون جبران کنیم..
خدا رفتگان شما رو هم بیامورزه..
ولی در مورد ختم قرانی که مهدی جان فرمود..
آقا من خداوکیلی راضی نیستم شما به سختی بیوفتین..
ختم قرانم میدونم براتون سخته..
چون تعداد کمه و 30 جز هستش..
پس تنها خواهشی که دارم اینه به خودتون سخت نگیرین..
با همین صلوات ها و فاتحه ای فرستادین خیلی دل من و روح اون بنده خدا رو شاد کردین..
بازم میگم راضی به زحمتتون نیستم..
همگی لطف دارین..
دستتون درد نکنه
موفق باشید
هر ستاره ای یه روز به زادگاهش برمیگرده...
کـــــــاربر فــــعال
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
دوست آشنا
من هم در غم شما شریکم و تسلیت میگم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)