یا خدا ...طبق این معیارها عزیزانی که به تشخیص مدیر ان تالارها و مدیر کل انجمنها صلاحیت همکاری داشته باشند پس از تاییدیه مدیریت سایت میتوانند در تالار مربوطه مبادرت به همکاری نمایند
و دوستانی که به سمت همکاری منصوب میگردند در صورتیکه بتوانند توانمندیها و قابلیتهای خودشون رو در طول همکاریشون با تالار مربوطه نشان بدهند و مورد توجه مدیران بخش و تالار باشند
بر اساس سوابق عملکردشون و استانداردهای معیارهای انتخابیشون از طریق مدیران بخش ها و تالارها به مدیر کل انجمنها معرفی و در صورت تایید صلاحیت میتوانند به سمت مدیر منصوب گردند
سلام
از طریق پیام خصوصی شرح وظایف همکار رو برای همکار تالارشون ارسال میکنند و ایشان را در جریان اهم وظایف و عملکردهاشون قرار میدن و چنانچه شما نیاز به اطلاعات بیشتری در زمینه مشروح وظایفتون دارید میتونید با مدیر تالار تون از طریق پیام خصوصی پاسخ سوالاتتون رو دریافت بفرمایید
چرا خصوصی ؟ مگه قراره با توجه به اعمال سلیقه، فعالیت انجام بشه؟
درصورت حضور مدیران توانمند در تالاری ، چه تفاوتی بین یک همکار با یه کاربر وجود داره؟
چون نیازی به تشریح وظایف و اختیارات همکاران و مدیران در بخش عمومی سایت نیست
لذا قبلا مشروح کامل وظایف مدیران و همکاران توسط مدیریت در بخش مربوط به همکاران سایت مکتوب و اطلاع رسانی گردیده
چرا نباید دوستانی که تمایل دارن سمتی رو کسب کنند، قبل از دریافت عنوان ، از شرح وظایف شون مطلع نباشند ؟
من که هر دو قسمت یاد شده ( هم تالار همکاران و هم تالار فعالیتی خودم ) رو مطالعه کردم ، مطلب موجز و مختصری پیرامون شرح وظایف همکار ندیدم ، مشروح کامل بماند
موفق باشید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)