سلام ارگان جونم
ممنونم منو دعوت کردی
کارت خوبه عزیزم
حالا من یسری نظر دارم شایدم زشت وخنده دار باشه ولی نظره به شاید قشنگ بشه
اول اینکه دوستان راست گفتن میتونستی سطح هارو کامل صاف کنی ولی روی درجاشمعی یادیواره این جاشمعی سوراخ درست کنی که اگه امکان داشته باشه اونارو باطلق بپوشونی ولی روی خود طلقوسوراخ داشته باشه که خاموش نشه یاطلقم نباشه اشکال نداره
بعد ازاین گونی چتایی منظورم این گونه هاساستفاده کنی تارو پوداونو ازهم باز کنی به صورت گیست بافت درست کنی برا تزئین ازاون استفاده کنی
میشه برااینکه کارت طبیعی تر باشه از پوست گردو استفاده کنیو گردو طوری باز کنی که پوستش دونصفه بشه بعد بشه اونارو بهم چسبوند و رو گردو باسلیقه خودت تزئین کنی و درکنارو یاداخلش استفاده کنی یا با درکنارهم قرار دادن گردوها با چسب جای خودشمعو درست کنی وشمعو بذاریوسطش بعد داخل پایه که ازنارگیل درست کردی بذاری
میشه ازاسپره براق کننده استفاده کرد وبزنی به پوست نارگیل تابراق بشه وجذابیت داشته باشه
یا اززیر پایه شمع دونی یه سوراخ درست کردازسیم وسرپیچ آویز لامپ ودوشاخه یه رابط درست کنیالبته نه خودت بده کسی که بلده این هنرها نزد من هستشو بس
بعد سرپیچ لامپوبذار تو پایه شمع دونی محکمش کنه باچیزی تکون نخوره
لامپ به جای شمع بذار روی سرپیچ سیمم که ازسوراخ پایین پایه رو میشه و دوشاخه رو به پریز وبزنو و به عنوان شب خواب میشه استفاده کرد که چراغش قرمز باشه فکرکنم بیشتر به طرحت بیاد یه زیبای خاص به اتاقت میده
البته چون ممکنه سیم وقتی اززیر پایه رد میشه پایه صاف نباشه وهی بیفته میتونی ازکنارپایه یه شکاف مث یه هلال کوچیک درست کنی وازاونجا ردش کنی
دیگه چیزی به ذهنم نرسید
آخه من خودم یه چیزای ابتکاری اینطوری درست میکنمگفتم شاید بگم شمام انجام بدی قشنگ تر بشه
امیدوارم نظراتم مفید باشه![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)