با عشق حسین هر که سرو کار ندارد
خشکیده نهال است، پروبال ندارد
ما غرق گناهیم و ز آتش نهراسیم
آتش به محبان حسین کار ندارد
با عشق حسین هر که سرو کار ندارد
خشکیده نهال است، پروبال ندارد
ما غرق گناهیم و ز آتش نهراسیم
آتش به محبان حسین کار ندارد
ویرایش توسط zina_a : 3rd November 2013 در ساعت 09:24 AM دلیل: آپلود نشدن فایل
1طلوع تا اول محرم مانده!
میشود1عاشورا خواند!
میشود 1نماز اول وقت خواند!
میشود 1نفر را با خدا آشتی داد!
و یا میشود مثل روز های گذشته در گیر دنیا بود..
یه رفــــــــیق دارم ; "اسمش خــــــــداس" بحثــــــــسش از همه جداس تــــــــا اون پشتــــــمه بیخیال مخاطب خــــــــاص ...!
نام من سرباز کوی عترت است ، دوره آموزشی ام هیئت است . پــادگــانم چــادری شــد وصــله دار ، سر درش عکس علی با ذوالفقار . ارتش حیــدر محــل خدمتم ، بهر جانبازی پی هر فرصتم . نقش سردوشی من یا فاطمه است ، قمقمه ام پر ز آب علقمه است . رنــگ پیراهــن نه رنــگ خاکــی است ، زینب آن را دوخته پس مشکی است . اسـم رمز حمله ام یاس علــی ، افسر مافوقم عباس علی (ع)
یه رفــــــــیق دارم ; "اسمش خــــــــداس" بحثــــــــسش از همه جداس تــــــــا اون پشتــــــمه بیخیال مخاطب خــــــــاص ...!
ماه محرم هم از راه رسید و اشک ها جاری ماتم حسین (علیه السلام) خواهند شد و چه اشکی زیباتر از اشک بر حسین…
لبیک یا خامنه ای *** لیبک یا حسین است
خيانت فــقـر مي آورد
بسم الله الرحمن الرحیم
ایام سوگواری مولاامام حسین رو برا همۀ عزیزان تسلیت میگم
انشاالله مورد عنایت خاص مولا قرار بگیرند.
التماس دعا.
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
آﺏ ﺭﺍ ﮔﻞ ﻧﻜﻨﻴﺪ . . . ﺷﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﺩﻭﺭ ﻋﻠﻤﺪﺍﺭ ﺣﺴﻴﻦ، ﻣﺸﻚ ﻃﻔﻼﻥ ﺑﺮ ﺩﻭﺵ، ﺯﺧﻢ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﺮ ﺍﻧﺪﺍﻡ، ﻣﻲ ﺭﺳﺪ ﺗﺎ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺁﺏ ﺭﻭﺍﻥ، ﭘﺮ ﻛﻨﺪ ﻣﺸﻚ ﺗﻬﻲ، ﺑﺒﺮﺩ ﺟﺮﻋﻪ ﺁﺑﻲ ﺑﺮﺳﺎﻧﺪ ﺑﻪ ﺣﺮﻡ، ﺗﺎ ﻋﻠﻲ ﺍﺻﻐﺮ ﺑﻲ ﺷﻴﺮ ﺭﺑﺎﺏ، ﻧﻔﺴﺶ ﺗﺎﺯﻩ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﺨﻮﺍﺑﺪ ﺁﺭﺍﻡ . . .
ﺁﺏ ﺭﺍ ﮔﻞ ﻧﻜﻨﻴﺪ . . . ﻛﻪ ﻋﺰﻳﺰﺍﻥ ﺣﺴﻴﻦ، ﻫﻤﮕﻲ ﺧﻴﺮﻩ ﺑﻪ ﺭﺍﻫﻨﺪ ﻛﻪ ﺳﺎﻗﻲ ﺁﻳﺪ، ﻭ ﺑﻪ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﻛﺮﻡ، ﮔﺮﻩ ﻛﻮﺭ ﻋﻄﺶ ﺑﮕﺸﺎﻳﺪ . . .
ﺁﺏ ﺭﺍ ﮔﻞ ﻧﻜﻨﻴﺪ . . . ﻛﻪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻧﺰﺩﻳﻜﻲ،ﻋﺎﺑﺪﻱ ﺗﺸﻨﻪ ﻟﺐ ﻭ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﺍﺳﺖ، ﺩﺭ ﺗﺐ ﻭ ﮔﺮﻳﻪ ﺍﺳﻴﺮ . . .
ﺁﺏ ﺭﺍ ﮔﻞ ﻧﻜﻨﻴﺪ . . . ﻛﻪ ﺑﻮﺩ ﻣﻬﺮﻳﻪ ﻣﺎﺩﺭﺷﺎﻥ، ﻧﻪ ﻫﻤﻴﻦ ﺁﺏ ﻛﻪ ﻫﺮ ﺟﺎﻱ ﺩﮔﺮ، ﺭﻭﺩ ﻭ ﻧﻬﺮﻱ ﺟﺎﺭﻳﺴﺖ، ﻣﻬﺮ ﺯﻫﺮﺍﻱ ﺑﺘﻮﻝ ﺍﺳﺖ، ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻦ ﻣﻴﮕﻮﻳﻢ،
ﺁﺏ ﺭﺍ ﮔﻞ ﻧﻜﻨﻴﺪ، ﺁﺏ ﺭﺍ ﮔﻞ ﻧﻜﻨﻴﺪ . . . (ﺻﻠﻲﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻚ ﻳﺎﻣﻈﻠﻮﻡﻳﺎﺍﺑﺎﻋﺒﺪﺍ ﻠﻪﺍﻟﺤﺴﻴﻦ ع)ایام محرم وصفررا تسلیت عرض مینماییم.
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
"یا حسین" فرماندهی ازان توست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)