سلامبسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر نخبګان
خب بنده اینجا چند طرح خیلی راحت خیلی رو عنوان می کنم ، یکی بره دنبالش ، اګه ساختن و اینا ، یکی دو نمونه برا ما هم بفرستن ، لازم داریم ، دیګه به طراح باید یه چیزی برسه
نمیدونم شایدم تا به حال ساخته شده باشه
1. پخت حلیم مراحلی داره که یه مرحله ی اون صاف کردن لعاب ګندمه ( بلغور ) ، این مرحله خیلی سخته ، و در مکان هایی که بیرون می پزن دستګاهی برای صاف کردنش وجود داره که بزرګه و سنګین و حملش مشکله ، و زمانی که فردی بخواد در منزل به پخت حلیم اقدام کنه ، این مرحله بسیار وقت ګیر و مشکله ، خودم تجربه داشتم ، برای 50 نفر قریب به 4 ساعت وقت برد ، اونم دو سه نفرهپدرمون در اومد!!
حالا یه صافی مخصوص برای اینکار در ابعاد قابل استفاده در منزل لازمه ساخته بشه .
2. اګه کسی بخواد در منزل رب بپزه ، دونه های ګوجه فرنګی به طور کامل با صاف کردن ، پشت صافی ګیر نمی کنن و مقداری داخل رب می مونه و خب ظاهر اصلی رب خدشه دار میشه، و مثل رب های حاضری و موجود در بازار نمیشه ، یه صافی مخصوص هم برای این کار لازمه .
3. اینو فکر کنم بیرونم باشه ولی اطلاع ندارم، در چرخ ګوشت اون قسمت جلوش که صافی ماننده ( کلاً زدم تو خط صافی
) وقتی چیزی چرخ می کنیم ، اون سوراخ هاش خیلی به سختی پاک میشن و یه چیزی مثل پاکی در قالی بافی ولی به شکل همون صافی نیازه که در سوراخ ها بره و جرم ها رو بګیره ، متوجه منظورم شدید ؟
حالا کی میره بسازه برامون لطفاً
تنبلی ایرانیان از همین جاها نشأت میګیره
کلا زدی تو فاز اشپزی دیگه خانم
تو فاز کارای صنعتی رفتی ایده هاشو بذار واس راحتی ببینم به کار میاد اینا که نه ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)