علیرغم اینکه شما می گویید نظر شخصی شما دخالتی ندارد...اما متاسفانه دارد! (البته نظر شخصی هر کسی برای خودش محترم است)
احکام دین خیلی دقیق تر از اینست که با یک تفکر شخصی بخواهیم مقایسه اش کنیم و نظر بدهیم.
علت اینکه شما دارید نظرشخصی میدهید اینست:
نگاه دین به این اشخاص نگاه بی دینی و نامسلمانی نیست بلکه نگاه غفلت و بی توجهی است که یکی از عوارض دنیا زدگی است و راههایی برای اصلاح و تبیین و فهمیدن و .. وجود دارد که کاملا ابعاد آن در دین مطرح و بازگو شده است. اکثر کسانی که مثلا بد حجاب هستند ( چون بحث روی حجاب است این مثال رو میزنم) از مسلمان بودن خود ناراضی نیستند! و وقتی شما به آنها نامسلمان و .. بگویید مسلما ناراحت می شوند که چرا ما به یک حرکت آنها را از مسلمانی و .. خارج می کنیم . اکثر آنان عمل خود را منافات با مسلمانی نمی دانند، (به هر دلیل ) که باید راه درست دین شناسی و احکام و .. برای آنان بازگو شود و با مدارا با آنها برخورد شود.
تشریع امر به معروف و نهی از منکر در فروعات دین اسلام علاوه بر این که موید حرف ماست، بیانگر این است که هر کسی که وارد دین می شود اگر از روی غفلت و ندانستن احکام و .. مرتکب امری شد که خلاف دستورات دین است باید او را توجه داد (البته از راه درستش. لطفا بحث رو به سیاست اجرایی نکشونید )
هر شخصی اگر حتی اظهار نظر شخصی هم دارد که برای خودش محترم است، می تواند نسبت به خودش حرفی بزند و عواقب حرف خود را هم بپذیرد.
این بحث تکراریه چندین بار در همین سایت گفتگو کردم اما باز خلاصه می گم:
حتی نامسلمانانی (اهل کتاب) که در سرزمین مسلمانان زندگی می کنند باید با قوانین اجتماعی مسلمانان زندگی کنند. (که خیلی مفصل است و در این تاپیک جای بحث از آن نیست)
شما ببینید آن کسانی که دم از آزادی عقیده می زنند، اگر واقعا به اعتقاد خودشون باور دارند پس لزومی ندارد که به عقیده مسلمانان متعرض شوند! چون قائل به آزادی هستند اما متاسفانه همین سردم داران آزادی کسانی هستند که با اصل اسلام و احکام آن مشکل دارند.
در مورد شریعت که توضیح دادم اما شما همچنان بر عقیده شخصی خودتون پایبند هستید.
اما در مورد اینکه آزادی منجر به خسارت خواهد شد: این یه قضیه منطقی هست که وقتی من برای خودم ازادی می پسندم و اعتقاد به آزادی دارم بدون اینکه به هتک حریم دیگران ( حتی حریم اخلاقی) توجهی کرده باشم، دیگران هم می توانند همین آزادی را برای خودشون تصور کنند و در این آزادی خودشون برای من در اجتماع مشکل ایجاد کنند با رفتار و کردار آزادمنشانه ای که دارند! که نمی خوام ابعادش رو باز کنم و خیلی صریح در این مورد حرف بزنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)