من قبلا زنجیر رو توی سیستم مشابهی استفاده کردم اما چون دایره در شعاع کوچک در شعاع بزرگ دندانه ها از هم باز میشند و از حالت دایره به چند ضلعی تبدیل میشه کمی مشکل سازه و انتقال قدرت رو با مشکل مواجه میکنه و باعث شل و سفت شدن زنجیر میشه
فکر کردم شاید بشه با چند برابر کردن سطح یعنی استفاده ی همزمان از 2گیربکس بتونه فشار گشتاور رو تقسیم کنه
اما خب وزن اضافه به همراه داره
البته یه راه حل هم اینه که یکی از این 2 گیربکس سی وی تی فقط در زمان گشتاور مزاعف که سنسورها مشخص میکنند وارد عمل بشه و موازی کار کنه
البته باز وزن غیر دینامیکیش همیشه با خودرو هست!
البته یه راه دیگه هم هست اینکه یک گیربکس با یک کلاج مجزا به صورت تک یا 2 دنده وجود داشته باشه برای گشتاورهای بالا
این دنده وقتی سی وی تی جدا میشه درگیر میشه و گشتاور رو مستقیم و صلب منتقل میکنه
که وزن کمتری داره و ساختش هم ساده هست و جای زیادی هم اشغال نمیکنه فقط یک کلاج دوبل مجزا با یک یا دو دنده کمکی اضافه میشه که یک دنده هم باشه کافیه!
راه حلی هم به صورت یک گیربکس تک سی وی تی دارم که قابلیت انتقال گشتاور بالا رو هم داره
اما توضیحش سخته چون همزمان با سادگی پیچیدگی ای داره که توضیحش رو سخت میکنه
راستش هنوز کامل هم نیست یه چیزی کم داره
بعد که کامل شد مینویسم!
البته فکر کنم همین راه حلی که نوشتم کاملا قابل استفاده باشه برای استفاده ی روزانه
(به شرطی که نخواین از دنده 3 با دستی بالا و دور موتور 6هزار شروع به حرکت کنید!!!)
چون 2دنده بیشتر نداره و بقیه سی وی تی هست!!
البته اینجوری حداکثر سرعت بیشتری هم میتونه داشته باشه با همون شتاب قبلی(احتمالا)
علاقه مندی ها (Bookmarks)