خیلی هم عالییی....
تا اینجا دقیقا 2 نفر از دوستانی که پیشبینی میکردم با من همراه شدن (حسین متقی و ab.bb) اگه آقا hossien هم افتخار بدن که دیگه عالی میشه ولی حالا تا ایشون و سایر علاقه مندان به جمعمون ملحق بشن ما یه سری مقدمات رو با هم مرور میکنیم تا دیدگاه یکسانی نسبت به مسئله پیدا کنیم و بدونیم دقیقا دنبال چی هستیم.
اتفاقاً با توجه به تجربه های نمونه سازی که دارین، در این مورد خیلی می تونید کمک و راهنمایی بفرمایید.
دقیقا ً هم منظور من دادن ایده و بررسی اون هست ، و خودم هم با یه ایده اولیه اومدم که شاید خیلی هوشمندانه باشه و شاید هم یه مشکل اساسی داشته باشه و خیلی زود رد بشه.
حالا نوبت نزدیک کردن دیدگاه ها و تمرکز بیشتر روی موضوع هست.
با توجه به موردی که جناب متقی به درستی اشاره کردن و نوشته ای که در مورد CVT ها در پست اول گذاشتم ، در قسمتی از اون (فونت قرمز) به معایب و نقاط ضعف این سیستم اشاره شده و هدف ما از این ایده پردازی ، رفع حداقل یکی از این نقاط ضعف هست.
معایب CVT رو من در دو مورد زیر خلاصه میکنم:
- نبود درگیری فیزیکی صلب و قابل اطمینان بین تسمه و پولی (مخروطی ها) و استفاده از اصطکاک برای انتقال نیرو ، که باعث افزایش ریسک لغزش ، بخصوص در گشتاورهای بالا میباشد.
- محدودیت عمر تسمه و استحلاک بالا در طول کارکرد
تا اینجا با مواردی که اشاره کردم موافقید؟ و یا در تکمیل ، چیزی نمیخواین اضافه کنید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)