یه سوال داشتم که خیلی برام حیاتیه .لطفا کمکم کنید :
اگر در روز بارانی که باران نم نم می بارد بدویم بیشتر خیس میشویم یا آرام راه برویم ؟
همین مسئله را وقتی باران رگباری باشد بررسی کنید . (1. در خلاف جهت حرکت کنیم .2. در جهت بارش حرکت کنیم )
یه سوال داشتم که خیلی برام حیاتیه .لطفا کمکم کنید :
اگر در روز بارانی که باران نم نم می بارد بدویم بیشتر خیس میشویم یا آرام راه برویم ؟
همین مسئله را وقتی باران رگباری باشد بررسی کنید . (1. در خلاف جهت حرکت کنیم .2. در جهت بارش حرکت کنیم )
فلسفه الاکلنگ
اثبات بزرگی شخصی است که خود می نشیند تا دیگری پرواز را تجربه کند!
![]()
جسمش زیر خاک قبرستان
روحش در اوج اسمان
صدایش در گوشمان
و
.
.
.
یادش همیشه در قلبمان
سلام
فکر کنم برابرهیعنی با مثال که حل میکنم انگار برابره
ولی درواقع من وقتی به سمت سرپناه میدوم کمتر خیس میشم یا شاید هم اینجوری فکر میکنم![]()
ویرایش توسط yas-90 : 28th October 2013 در ساعت 10:03 PM
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
خیس شدن به سرعت حرکت فرد وابستگی معکوس داره
من نمیتونم فرمولی چیزی رو اثبات کنم چون دانشش رو درست و حسابی ندارم متاسفانه.....واسه این همینجوری با مثال زدن چیزی که نتیجه گرفتم رو گفتم![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
ام
سلام
به نظرم سؤال قشنګیه
خب ببینید وقتی بارون نم نم میاد یا رګبار فرقی نداره در هر صورت بارونه ، و اګر شما زیر بارون آروم راه برید ، شدت برخورد کمتر اما زمان بیشتره ، و بالعکس اګه سریع برید خب به تبع شدت بیشتر و زمان کمتره ، حالا اګر خیلی سریع تر برید خب بهتره و البته در خلاف جهت بارش ولی آروم برید زمان بیشتری میګیره دیګه ، و به نظرم همش بستګی به سرعت سریع بودن شما داشته باشه ، خیلی سریع باشه نسبتش به نفعتون تموم میشه ولی اګه نسبت سرعت سریع شما به سرعت کم شما کم باشه به ضررتون تموم میشه !
نمیدونم خوب تونستم چیزی که در ذهنم هست رو بیان کنم یا نه ؟!
بستگی به دبی بارش داره
بستگی به سرعت داره
بستگی به جهت بارش داره
که جوابهای کاملا متفاوتی رو در بر داره
اما ایا جواب دادن به این مسئله ی ساده مشکلی رو حل میکنه
اگر بله که با نقل قول از این پست من بگید به چه دردی میخوره تا جواب رو بنویسم
نیازی به فرمول هم نداره
درک و تصویر سازی ذهنی هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)