متاسفانه این نقل قول رو سایت بهم خبر نداد، وگرنه زودتر جواب می دادم.
ملت در انتخاب پوشش آزادن و ما از این آزادی طرفداری می کنیممشکل شما اینه که تعریف درستی از آزادی ندارید یا اصلا نمیدونید آزادی یعنی چی...
من کاملا آزادم که مثلا توی خیابون یه چک بخوابونم تو گوش یه نفر که از جلوی من رد میشه ! پس چرا قانون با من برخورد میکنه ؟
با این نظر شما این کار هم باید آزاد باشه و از این آزادی هم طرفداری کرد...
من اتفاقا تعریف درستی از آزادی دارم. منظورم هم آزادیهایی که جامعه بین الملل به عنوان حقوق بشر تایین کرده؛ هست. اونچه که شما گفتین: مطمئنا در تناقض با قوانین حقوق بشری هست.
حالا یکی بخواد لخت توی خیابون راه بره چون به نظر شما این یه اصل آزادیه نباید باحاش برخورد کرد در صورتی که توی امریکا هم ( همون مهد آزادی خیلی از روشن فکرا...) هم به شما اصلا اجازه نمیدن لخت بیایی بیرون...
آمریکا برای من ملاک آزادی نیست. این حق شماست اگر بخواهید لخت توی خیابون بیاین.
ناموس ما جزو اموال و داریی ما نیست؛ رعیت و نوکر ما هم نیست؛ که هر چی بگیم باید اطاعت کنه. مثل همه انسانها حق داره پوشش خودش رو انتخاب کنه.بنده نگفتم که ناموس جزو اموال و دارایی ما هستن ولی این باعث نمیشه که جلوی کار آشتباه اونارو نگرفت...
اگه یکی از افراد خانواده شما بخواد خودشو از پشت بام پرت کنه پایین شما جلوی اون رو نمیگیرید ؟ و تنها میگید هر انسانی آزاده هر کاری که میخواد بکنه ؟
خودکشی و انتخاب پوشش باهم قابل قیاس نیست.اگر حس کنم هرکس از اطرافیانم کار اشتباهی میکنه؛ بهش تذکر و می دم. ولی درنهایت انتخاب با اونه.اگر به خواهیم با اجبار خوانواده یا ... خودمون رو به کاری مجبور کنیم، در واقع اونها رو رعیت و نوکر خودمون تصور کردیم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)