موافقم
مخالفم
ممتنع
دوست جدید
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
ویرایش توسط m.g.s.t.r : 19th October 2013 در ساعت 02:40 PM
دوست جدید
وقتی همه فارسی متوجه میشن چرا برنامه ها به 1 زبون دیگه باشه!!چه کاریه!!
این کانالها هم همونجوری که بقیه مشاهده میکنن ما هم مشاهده میکنیم!!!![]()
من که ارومیه بودم، اکثر قریب به اتفاق برنامه هاش ترکی بود، کردهای اونجا بیشتر از شبکه مهاباد استفاده میکردن !!
جالبه نویسنده متن حتی سواد درست و حسابی هم نداره !!
در مورد شهید دادن هم، همه ی قومیت ها شهید دادن، مگه کم شهید کرد یا لر یا ... داریم!
بحث ترس چیه این وسط؟؟؟؟
این صحبت ها فقط باعث تفرقه میشه !!
کاربر اخراج شده
مرگ بر منافق وتفرقه افکن . این منافق های تجزیه طلب از کلب هم کمترند. خائن های سرتا تا پا دروغ. نه کرد های واقعی (خودم کرد هستم) حاظر به تجزیه هستند نه ترک ها. این مطالب رو فقط میشه تو دست انسانهای پست و بی هویت و خائن دید . لطفا هوشیار باشید
کاربر جدید
به نظر من هرکسی باید زبان رسمی کشورش رو کامل بلد باشه.که زبان کشور ما هم زبان شیرین فارسی هست.و برنامه ها هم به زبان رسمی کشور از شبکه های استانی پخش بشه.اصلا فرض کنید که این آدم که به زبان کشورش مسلط نیست چطوری میتونه یه منصب مهم بهش سپرده بشه؟!من نمیگم زبان های مخصوص هر قومی باید فراموش بشه اما نباید اولویت اول باشه بلکه منطقا باید اولویت بعدی باشه.هر آدمی هم تو این دوره زمونه قابلیت یادگیری حداقل دو زبان رو داره.خصوصا اگر یکی زبان رسمی کشورت باشه و اون یکی زبان مادریت.حالا نمیدونم چرا یه عده تعصب بی جا و لجاجت نشون میدن؟!
دوست جدید
زمان تحصیل من تو دوره ابتدایی تا آخر دبیرستان همون درسها به ترکی درس میدادن(یعنی معلم ترکی حرف میزد مگر اینکه یکی از دانش آموزان فارسی زبان باشه یا ترکی بلد نباشه)اما الان سر کلاسهای مدارس بچه ها اجبارا باید فارسی حرف بزنن!!!معلم هم فارسی حرف میزنه وقتی هم که ترکی آموزش داده نمیشه در نتیجه چندسال دیگه کلا زبان ترکی از ایران دیلت میشه!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)