دوست آشنا
سلام ....
من دختر نیستم !!!
ولی یه لحظه اومدم تو این صفحه و پیام هایی مثل پیام هایِ بالا رو دیدیم واقعا خوشحال شدم
اینکه همچین دختر هایی همچین خانم هایی هستن و به چادری بودنشون افتخار می کنن جایِ تشکر داره...
دم ِ همتون گرم ... ایشالا پسر هایِ ما هم همشون مرد باشن
همکار تالار صنایع دستی
حالا فهمیدی چرا غریبهـــ امام زمانـ؟؟؟حتی از امام حسین هم غریبتـــره میدونی آیـا؟بدونـــ کهـــ امام زمانـــ گم نشده این ماییم که اونو گم کردیم"یـــــآ فـــارِسَ الْحِجـــــــآز اَدْرِکْنـــــــی"قضاوتــــــــــ تنهاسه نقطه سرخط...
همکار تالار صنایع دستی
عِشق اَست کَتونی و کَفش تَخت!
♥مَن نه پآهآیَم 10 سآنت از زَمین بُلَند تَر اَست
♥و نه شآلم 10 سآنت از سَرَم بُلند تر...
♥من اینجآ روی زَمین زندگی می کنم
♥و این عِفَت و کمآلآتم هَست
♥که مرآ بآلا می بَرَد
نه کَفش و نه کلیپس.
همکار تالار صنایع دستی
نفیسه روشن هم چادر سر کرد!
![]()
تعداد زیادی از هُنرپیشِگآن یا مُجریآن کِشور ایرآن که جمهوری اسلامی نام دآرد اصلا به دنبال پرورش چیزی در خود به نام مذهبی بودن نیستند...از روزی که من یا تو به دنیا اومدیم هُنرپیشـه هایی رو دیدیم که اصول کار و رفتارشون تَقلید از خآرج کشور بوده و هست!در حالی که کُمپآنـی بزرگ h0llyw00d هم تمامی هنرپیشگانش را فقط برآی زیبآیی میخواهد..همین که زیبآییشان 1 نقص پیدا کرد،آنهارا از صفحه ی خود پاک می کند و حتی مرگشان هم برای این کمـپآنی مهم نیست... زندگی سوفـیآلـورטּ (یکی از زیبآترین زَنآن جهآن)به خوبی این مسئله را برای شما آشکآر می کند.
ولی خبری شنیدیم که خانم نفیسه روشن چادری شده!
و در همه ی این هُنرپیشـگآن ایرآنی در چهره جدیدی درخشیده اند!
دفعه ی اول تعجب كردم!
بآزیگری كه خیلی هم فكر نمی كردم كه مَذهبی باشد در حالی كه بر اثر تصادف رانندگی مصدوم بود با حجاب برتر "چادر" در رسانه ی ملی حاضر شد.
دفعه ی دوم لذت بردم
همون بآزیگر با همون چآدر در مراسم اهدای جوایز سریالهای ماه رمضان شركت كرد.
![]()
جایی خوندم كه سركار خانم روشن گفته اند:« این پوشش شخصی خودمه، خیلی هم دوستشدارم. توی زندگی هر كس اتفاقاتی میافته كهتغییرش میده برای منم یه اتفاق خاص باعث شدچادر سرم كنم.»به نمایندگی از دختران (حجاب برتر) رو به شما تبریک می گویم!
یار همراه
همکار تالار صنایع دستی
یار همراه
و همه ی ما خاطره ایم.....
دوست آشنا
ایا یه چادری حاضره جلوی دوربین ظاهر بشه؟!
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
همکار تالار صنایع دستی
همکار تالار صنایع دستی
لطفا با پوشيدن "ساپورت" شيطان را ساپورت نكنيد!
در دهه ۶۰ در غرب، دامن های خیلی کوتاه مد شد وبسیاری از خانم ها ترجیح دادند تا به جای پوشیدن جوراب از ساق جورابیهای بلند استفاده کنند، در نتیجه برای رقابت با ساق ها، طول جورابها خیلی بلندتر از معمول شد تا برای پوشیدن با دامن های کوتاه مناسب باشد، اما در اثر این تغییر جوراب ها به کلی از مد خارج شد و جای آن را ساق جورابی ها گرفتند. در حقیقت ساق جورابیهای نایلونی زیبا و ظریف در دهه ۱۹۶۰ خیلی رایج شد. در حالی که در طول ۴۰۰ سال پیش از آن ، جوراب های ساق بلند بر مد مسلط بود.
پس از دههی ۶۰ میلادی، تحول چندانی در زمینه صنایع تولید جوراب رخ نداد و تا امروز جورابهای زنانه و مردانه فقط به تناسب مدهای روز تغییر کردهاند. اما در سال های اخیر جوراب های ساق بلند و ساق شلواریها و جوراب شلواریها بازهم مد و رایج شده است و در راهروهای فشن و مجلات دیده می شود.
امروزه توجه و علاقه زیاد به ساقهای طرحدار و رنگی در مجموعه های طراحان مشهور مد جهانی مشاهده شد و این ساقها بیش از سایر دهه ها مورد توجه خانم ها قرار گرفت و مد شد. این مدلها با شکل و عناوین مختلفی مثل شلوارهای تنگ و چسبان، ساقجورابیها، جوراب های بلند طرح دار، جوراب شلواری و ساپورت و … از پاییز و زمستان سال قبل دراغلب بوتیک ها و فروشگاههای لباس زنانه برای فروش عرضه شده اند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)