همکار تالار علوم جانوری
زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان است
مخلوط آب زنجبیل تازه با آب لیمو نعنا و عسل داروی خوبی برای سوء هاضمه، حالت تهوع ناشی از بیماری صفراوی، اختلالات هضم مصرف غذاهای چرب است.
آنتی اکسیدان زنجبیل با تقویت سیستم ایمنی بدن از بروز بیماری های گوارشی و تنفسی پیشگیری می کند.
دکتر اصلان باقری متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: زنجبیل علاوه بر اینکه محرک گوارشی است خاصیت ضد سرماخوردگی و آنفولانزا داشته و موجب پاکسازی ریه ها و روده بزرگ می شود.
وی افزود: زنجبیل حاوی آب، پروتئین، چربی، فیبر کربوهیدارت ،مواد معدنی، کلسیم، فسفر آهن ویتامین ریبوفلاوین و ویتامین c است.
این متخصص اظهار داشت: مخلوط آب زنجبیل تازه با آب لیمو نعنا و عسل داروی خوبی برای سوء هاضمه، حالت تهوع ناشی از بیماری صفراوی، اختلالات هضم مصرف غذاهای چرب است.
باقری تصریح کرد: همچنین مصرف آب زنجبیل با جوشانده شنبلیله به همراه عسل به عنوان یک ماده معرق در کاهش تب آنفولانزا و به جای یک اکسپکتورانت قوی در برونشیت ها، آسم، سرفه های شدید و بیماری سل مفید است.
شایان ذکر است: این گیاه درمان خوبی در تسکین درد است.
زنجبیل در رفع درد دندان با مالش روی لثه ها و کاهش درد گوش بسیار موثر است.
فقر ، شب را “بی غذا” سر کردن نیست …
فقر ، روز را “بی اندیشه” سر کردن است …
همکار تالار علوم جانوری
خیار و دفع سموم بدن!خیار خوراکی کم کالری و کم چربی است و علاوه بر آن حاوی ویتامین و مواد کانی است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ۹۶ درصد خیار از آب تشکیل شده است. بنابراین به بدن آب رسانی می کند.
سوزش سردل را برطرف می کند. مالیدن آن روی پوست، علایم آفتاب سوختگی را کاهش می دهد.
بالا بودن میزان آب آن باعث دفع سموم بدن می شود و در صورت مصرف منظم،سنگ کلیه را از بین می برد.
ویتامین a,b و c سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
کاهش دهنده وزن است.
قرار دادن برش هایی از خیار روی چشم، پف چشم را کاهش می دهد.
با سرطان مقابله می کند.
فشار خون را ثابت نگه می دارد.
فیبر موجود در آن برای سیستم گوارش مفید است.
سیلیکای موجود در آن، مو و ناخن را براق تر و قوی تر می کند.
حاوی هورمونی است که سلول های پانکراس برای تولید انسولین به آن نیاز دارد.
ترکیبی به نام «استرولز» موجود در خیار، کلسترول مضر را کاهش می دهد.
فقر ، شب را “بی غذا” سر کردن نیست …
فقر ، روز را “بی اندیشه” سر کردن است …
کاربر جدید
سلام خسته نباشید،
من در رشته ی کیوکوشین کار میکنم و در این رشته باید هم از نظر مشت هم از نظر ضربات پا قوی کار کرد،تمرینات من هم به گونه ای هست که 2ساعت هر روز سنگین تمرین میکنم،استادم میگه بدنت ضعیف شده و تغذیت اصلا مناسب نیست،میشه از نظر تغذیه ای کمکم کنید که چه موادی و در چه زمانی مصرف کنم؟
کاربر فعال سایت
رفع گرسنگی بدون افزایش وزن با بادام
تحقیقات جدید محققان دانشگاه پوردوی آمریکا نشان میدهد: مصرف روزانه بادام برشته شده منجر به کاهش گرسنگی بدون افزایش وزن میشود. این تحقیق در زمینه تاثیر میان وعده بادام بر اشتها و وزن انجام شده است. شرکتکنندگان این تحقیق با خوردن سه قاشق غذاخوری بادام برشتهشده کم نمک میزان ویتامین E و چربی اشباع نشده (چربی خوب) رژیم غذایی خود را افزایش دادند.
در حال حاضر مصرف میان وعده عمومیت یافته است و حداقل روزانه یک میان وعده سرو میشود. افزایش مقدار میان وعده موجب چاقی و کمبود مواد غذایی مغذی میشود و دقت در انتخاب میانوعده مناسب برای سلامتی مفید است و خطر افزایش وزن را کاهش میدهد.
این تحقیق شامل 137 شرکتکننده در معرض خطر دیابت نوع 2 بود که به پنج گروه تقسیم شدند. گروه کنترل هیچگونه آجیلی مصرف نمیکردند. گروه صبحانه و ناهار که 5/1 اونس بادام و گروه میان وعده صبح و بعدازظهر ما بین وعدههای غذایی بادام استفاده میکردند. این گروهها رژیم غذایی و فعالیت ورزشی خاصی نداشتند. با وجود اینکه مصرفکنندگان بادام، روزانه از طریق بادام 250 کالری اضافه دریافت کرده بودند، بعد از چهار هفته وزن آنان افزایش نیافته بود.
نتایج این تحقیق نشان میدهد در مصرف تنقلات باید روشی عاقلانه اتخاذ کرد که این روش به غذاهای مصرفی در میانوعدهها بستگی دارد. تاثیرات مثبت مصرف روزانه بادام در شرکتکنندگان منجر به کنترل گرسنگی، اشتها، میزان ویتامین E و چربیهای اشباعنشده بدون تاثیر بر وزن بدن شد و بادام انتخابی هوشمندانه در کمک به وزن سالم است. نتایج این تحقیق در نشریه اروپایی تغذیه بالینی منتشرشده است.
منبع: ایسنا
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
بسیاری از ما درباره خواص مفید و ارزش غذایی پوست لیمو اطلاعی نـداریـم، بـنـابراین بهتراست قبل از دور انداختن پوست لیمو کمی به خواص آن فکر کنیم، چرا که حتی پوست لیمو نیز بسیار مفید است.
بهترین روش برای خوردن پوست لیمو
اکنون اجازه دهید بهترین شیوه برای خوردن پوست لیمو را پیشنهاد کنیم. ابتدا باید لیمو را در فریزر نگهدارید تا فریز شود. سپس آنها را خرد یا رنده کنید. حال می توانید این تکه ها را در سالاد استفاده کنید و یا مستقیماً با مقداری شکر مخلوط کرده و میل بفرمایید. این بهترین شیوه است تا هم از مزه و هم از خواص مفید پوست لیمو بهره مند شوید.
پوست لیمو به بهبودی سلامت استخوان کمک می کند، زیرا سرشار از کلسیم و ویتامین C است که در حفظ و بهبود سلامت استخوان نقش دارد. همچنین از ابتلا به بیماری هایی مانند پوکی استخوان، آرتریت رماتوئید و رماتیسم التهابی جلوگیری می کند.
همچنین در کاهش استرس اکسیداتیو نقش دارند. پوست لیمو حاوی مقدار زیادی بیوفلاونوییدهای مرکبات است که منبع بسیار قوی برای مبارزه با استرس اکسیداتیو در بدن می باشد.
مردم بندرت آگاهی دارند که از پوست لیمو در جلوگیری و درمان سرطان استفاده می شود. پوست لیمو حاوی سالوسترول Q 40 و لیمونن می باشد که با سلول های سرطانی موجود در بدن مبارزه می کند.
همچنین فلاونوییدهای پلی فنول موجود در پوست لیمو باعث کاهش سطح کلسترول خون می شود که در بهبود سلامت قلب مفید است.
وجود پتاسیم در پوست لیمو باعث حفظ فشار خون در سطح مناسب می شود. علاوه بر این پوست لیمو از بیماری های قلبی، حمله قلبی و ابتلا به دیابت جلوگیری می کند.
پوست لیمو همچنین برای بهداشت دهان و دندان مفید است. کمبود ویتامین C مشکلاتی نظیر خونریزی لثه، اسکوروی و التهاب لثه را به وجود می آورد. پوست لیمو سرشار از اسید سیتریک می باشد که می تواند کمبود ویتامین C موجود را تامین کند به علاوه با مشکلات شناخته شده دهان و لثه به مبارزه بپردازد.
در کاهش وزن نیز موثر است. پوست لیمو دارای اجزاء ترکیب کننده ای هست که به عنوان پکتین شناخته شده است و مسئولیت کاهش وزن بدن را به عهده دارد.
علاوه بر این پوست لیمو در جلوگیری از مشکلات پوستی نظیر چین و چروک، آکنه، رنگدانه ها و لکه های تیره نقش دارد. رادیکال های آزاد نقش بسیار مهمی در این فرایند بازی می کنند. همچنین آنها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که تا حد زیادی در سم زدایی پوست نقش دارند.
از دیگر مزایای مفید پوست لیمو می توان به پاکسازی کبد، تقویت مویرگ ها، درمان عفونت گوش، گردش خون منظم، کاهش انقباضات ماهیچه ای، جلوگیری از سکته و… اشاره کرد.
منبع: یک دوست
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر
همکار تالار سایر موضوعات پزشکی
زیره؛ ریزه میزهی پُرفایده
زیره نه فقط به عنوان چاشنی در آشپزی ایرانی جایگاه خاصی داشته و طعم دلپذیری به غذاهای ما میدهد، بلکه خواص دارویی و درمانی زیادی نیز دارد.
زیرهای که استفاده میکنیم، انواع متفاوتی از جمله سبز و سیاه دارد و در واقع، میوه گیاه زیره است که در بسیاری از مناطق ایران به ویژه کرمان و خراسان یافت میشود.
مهمترین استفاده درمانی زیره: کمک به درمان اختلالات گوارشی و سوءهاضمه
* زیره ضد نفخ و بادشکنی بسیار قوی و مفید است و به افرادی که مشکل گاز روده و نفخ دارند، توصیه میشود روزانه از زیره و ترکیبات مختلف آن استفاده کنند. مصرف نصف قاشق مرباخوری زیره بعد از غذا یا اضافه کردن آن به غذای روزانه از جمله برنج و نان یکی از روشها در کاهش نفخ است.
* با توجه به مواد مۆثره موجود در زیره سبز که خاصیت ضداسپاسم عضلات دارد، از اسانس یا عرق زیره میتوان در درمان دردهای کولیک و نیز دل پیچه و قولنج کودکان استفاده کرد. افزودن زیره به غذاها در هضم غذا و ترشح آنزیمهای گوارشی نیز کمک میکند.
* با توجه به خواص میکروبی و قابض بودن زیره سبز مصرف آن هنگام اسهال و عفونتهای دستگاه گوارشی توصیه شده است.
* بعضی مطالعات نشان داده است استفاده از ترکیب 4-2 گرم زیره و شیرین بیان در روز تأثیر مفیدی درمان برخی اختلالات سوءهاضمه از جمله ترش کردن دارد.
دیگر خواص زیره
* برای کودکان کم اشتها هم زیره میتواند یک اشتهاآور مفید باشد.
* زیره، آنتیاکسیدانی قوی است و میتواند ماده گیاهی مفیدی در پیشگیری از بسیاری از بیماریها از جمله سرطان کولون باشد. زیره سیاه در مقایسه با زیره سبز خاصیت آنتیاکسیدان قویتری دارد.
* در طب سنتی زیره به عنوان یک ماده قاعده آور میتواند تأثیرات مفیدی در درمان اختلالات قاعدگی و یائسگی زودرس داشته باشد.
* زیره همچنین باعث افزایش ترشح شیر شده و به زنان شیرده توصیه میشود برای افزایش شیر از ترکیبات زیره استفاده شود.
* زیره سیاه خاصیت گرم و خشک دارد و نیرو دهنده و تقویتکننده عمومی بدن است.
* زیره خاصیت ضد درد دارد و نوشیدن دم کرده آن در کاهش دردها به ویژه سردردهای میگرنی مفید است.
* جویدن زیره راهی برای کاهش بوی بد دهان به ویژه در افراد سیگاری است.
* زیره خواصی دیگری نیز دارد از جمله: ضدالتهاب، تقویتکننده قوای جنسی، افزایشدهنده تعریق و ادرار و التیام دهنده زخم.
نکات مهم
* برای رسیدن به اثرات درمانی زیره مصرف کم آن (کمتر از یک گرم در روز) کافی است.
* از مصرف زیاد زیره خودداری کنید که مانند تمامی گیاهان دارویی عوارض خواهد داشت.
زیره به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی از ریزمغذیها، املاح و مواد معدنی و انواع ویتامینها و آنتیاکسیدانها خواص تغذیهای و درمانی فوقالعادهای دارد و مانع از پیری زودرس میشود. به گزارش ایسنا، زیره در مناطقی از اروپا، آفریقای شمالی و آسیا کشت میشود و پرورشدهندگان این گیاه پس از برداشت و خشک کردن، دانههای آن را میکوبند و از روغن دانه زیره ترکیبات شفابخش و مفید میگیرند.
دانههای زیره منبع غنی از فیبرغذایی هستند و این ماده خوراکی حجم غذا را افزایش میدهد و با تسریع حرکت غذا در رودهها از بروز یبوست جلوگیری میکند.
همچنین فیبر خوراکی تاثیر مطلوب روی مخاط جداره روده دارد و با این ویژگی از رودهها در برابر سرطان حفاظت میکند و همچنین از جذب مجدد نمک در روده میکاهد.
دانه زیره حاوی روغنهای ضروری است که به دلیل دارا بودن ویژگیهای آنتیاکسیدانی قوی و ضدنفخ بودن برای دستگاه گوارش بسیار مفید است.
زیره همچنین حاوی مقادیر قابل ملاحظهای از آنتیاکسیدانهای فلاونوئید همچون «لوتئین»، «کاروتن» و «کریپتوزانتنین» است که در خارج کردن مولکولهای مخرب رادیکالهای آزاد از بدن نقش دارند و از بروز سرطان، انواع عفونتها و همچنین از پیری زودرس جلوگیری میکنند.
به گزارش ایسنا به نقل از nutrition and You، زیره منبع غنی از املاح معدنی همچون آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، منگز و منیزیم است.
مصرف مس و آهن برای تولید گلبولهای قرمز خون ضروری است و زیره از این نظر منبع غذایی مناسبی است. به علاوه میتوان انواع ویتامینهای ضروری همچون A، E، C را از این چاشنی گیاهی مفید دریافت کرد.
منبع: جام جم
ویرایش توسط *nura* : 29th January 2014 در ساعت 02:00 PM
حرفی را بزن که بتوانی بنويسی،چيزی را بنويس که بتوانی پای آنرا امضاء کنی و چيزی را امضاء کن که بتوانی پای آن بايستی!
"ناپلئون بناپارت"
همکار تالار سایر موضوعات پزشکی
6مادهی غذایی؛ سالمتر از آنچه فکرش را میکنید
در این مقاله به ۶ مادهی غذایی اشاره میکنیم که شایستگی حضور در برنامهی غذاییتان را دارند.احتمالاً شما هم با شنیدن برخی شایعات در مورد مواد غذایی سعی میکنید که آنها را از برنامهی غذاییتان حذف کنید. اما باید بدانید که با این کار خودتان را از مواد مغذی موجود در آنها محروم کردهاید.
واقعیت این است که هر مادهی غذایی اگر درست و به اندازه مصرف شود حاوی ویتامینها و مواد مغذی فوقالعادهای برای تأمین سلامتی بدن است.
ذرت بو داده
ذرت جزو غلات کامل محسوب میشود که برای سلامتی مفید است. البته باید بدانید ذرت بو دادههایی که در سینماها و مراکز خرید به فروش میرسند چندان سالم نیستند. به خاطر اینکه در کره و نمک غلت زدهاند. بهتر است خودتان دست به کار شده و ذرت بو دادهی طبیعی آماده کنید. میتوانید کمی پنیر پارمزان یا یک نوک انگشت شکر قهوهای و یک نوک انگشت دارچین به آن اضافه کنید.
شیر شکلات
این هم یک خبر خوب دیگر برای کسانی که عاشق شکلات هستند. شیر شکلات برای سلامتی مفید است. این نوشیدنی خوشمزه به اندازهی خود شیر حاوی مواد مغذی مفید برای سلامت استخوانها میباشد. درست است که شیر شکلات شیرین است اما مطمئن باشید که میزان قند آن بیشتر از آب سیب نیست. باید بدانید که در همین نوشیدنی حدود 16 نوع مادهی مغذی وجود دارد در حالی که آب سیب فقط چند مادهی مغذی به بدن میرساند. حواستان باشد که از شیر شکلاتهای 1 درصد چربی استفاده کنید.
این نوشیدنی یک نوشیدنی مناسب برای بعد از تمرینات ورزشی محسوب میشود. چون میتواند باعث احیای بدن و تقویت دوباره آن شود.
بیفتک
قطعاً مصرف بیش از اندازهی گوشت قرمز خوب نیست اما با این حال این مادهی غذایی آن قدرها هم که گفته میشود مضر نیست.
گوشت گاو بهترین منبع برای تأمین مواد مغذی بدن مثل آهن، زینک و ویتامین B12 میباشد. مشکل زمانی به وجود میآید که در مصرف گوشت قرمز زیادهروی کرده باشید.
متخصصان تغذیه معتقدند که اگر از گوشتهای کم چرب استفاده و چربی موجود آن را جدا کنید کلسترول خونتان را نیز بالا نمیبرد.
پس خودتان را از خوردن کباب و بیفتک خوشمزه و آبدار محروم نکنید. فقط حواستان باشد که بیفتکی که میل میکنید خیلی بزرگ نباشد یعنی حداکثر به اندازهی کف دست باشد.
قطعاً مصرف بیش از اندازهی گوشت قرمز خوب نیست اما با این حال این مادهی غذایی آن قدرها هم که گفته میشود مضر نیست.
پاستا
اگر پاستاها را از برنامهی غذاییتان حذف کنید از یک غذای خوشمزه و سالم محروم شدهاید. پاستاها جزو مواد غذایی حاوی گلوسید با شاخص گلیسمی پایین هستند. یعنی این که به آرامی در بدن تجزیه میشود و خیلی سریع قند خونتان را بالا نمیبرند.
باید بدانید که پاستاها همچنین منبع اسیدفولیک، ویتامین B بوده و به خصوص برای خانمها مفیدند. تنها مشکل پاستاها قند موجود در آن است. بهتر است پاستاها را با گوجه فرنگی رنده شدهی فراوان میل کنید تا با سسهای سفید خامهای. حواستان به میزان پاستاهایی که میخورید نیز باشد.
تخم مرغ
حرف و حدیث زیادی پشت سر تخم مرغ وجود دارد. اما متخصصان تغذیه معتقدند که تخم مرغ یک مادهی غذایی مغذی و به صرفه است. یک عددتخم مرغ حاوی 70 کالری است و در عین حال منبع آهن، پروتئینها و ویتامینهای A، D و B12 میباشد.
اگر از مشکلات قلبی رنج میبرید بهتر است که قبل از مصرف تخم مرغ با پزشک معالجتان مشورت کنید. اما برای بقیهی افرادی که در سلامت طبیعی هستند مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ هیچ مشکلی به وجود نمیآورند. تخم مرغ آب پز یا پخته شده در فر (روی نان) سالمتر و کم کالریتر از نیمروهای آماده شده در روغن فراوان میباشد.
سیب زمینی
بیشتر شهرت بد سیب زمینی مدیون سیب زمینی سرخ کرده است. به خاطر این که سیبزمینی سرخ کرده حاوی میزان زیادی روغن و نمک است. اما باید بدانید که پوست سیب زمینی سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین C، پتاسیم و فیبرهای غذایی است. با این ارزش غذایی این مادهی غذایی به نوع طبخ آن بستگی دارد. شاخص گلیسمی پورهی سیب زمینی بالاست اما سیب زمینی تنوری شاخص گلیسمی پایینی دارد. توصیه میکنیم سیب زمینی را با پوست مصرف کنید چون سیب زمینیهای پوست کنده بخشی از مواد مغذی اصلی خود را از دست میدهد. میتوانید به جای سیب زمینی معمولی از سیب زمینی شیرین استفاده کنید که سرشار از بتاکاروتن میباشد.
منبع: تبیان
حرفی را بزن که بتوانی بنويسی،چيزی را بنويس که بتوانی پای آنرا امضاء کنی و چيزی را امضاء کن که بتوانی پای آن بايستی!
"ناپلئون بناپارت"
همکار تالار سایر موضوعات پزشکی
برای آنکه در این روزهای سرد زمستانی بیماری کمتر به سراغمان بیاید راه حل های متنوعی وجود دارد که در ادامه به دو نمونه طبیعی آن اشاره می کنیم:
ادويهها دارای "آنتي اكسيدان" بالايي هستند كه قدرت مقابله با بسياري از بيماريها را به آنها می دهد و از جايي كه هر ادويه همانند دارو خاصيت ويژه خود را دارا است قبل از استفاده باید از خواصشان مطلع شويم.
زنجبیل
این گیاه تند و تیز انرژی زا است، مشکلات گوارشی، خستگی، حالت تهوع و یبوست را برطرف میکند، ضدالتهاب است و مصرف روزانه اين ادويه به درمان طبيعي سرماخوردگي و "آنفولانزا" بسيار كمك ميكند.
آنتی اکسیدان شوگائول در زنجبیل خشک و یا پودر شده وجود دارد. کپسولهای زنجبیل نیز در بازار موجود هستند که معمولاً در کپسولهای 250 میلی گرم تا 1 گرمی تولید میشوند. میتوانید روزانه سه مرتبه نیز از این کپسولها استفاده کنید.
توجه داشته باشید که افشرهی خوراکی زنجبیل برای زنان باردار و شیرده مورد منع مصرف دارد.
توصیه میکنیم که از زنجبیل در تهیهی غذاهایتان استفاده کنید. اگر زنجبیل با سیر و پیاز همراه شود با قدرت بیشتری سلامت قلب را تضمین میکند.
بررسيها نشان ميدهند اين داروي خوراكي التهاب و درد را به شدت كاهش ميدهد و جزو "مسكنهاي طبيعي" است.
زیره سیاه
"زيره سياه" نيز از ديگر ادويههاي پرخاصيتي است كه براي "سيستم گوارشي" بسيار مناسب است و "درجه حرارت" را در اين فصل در بدن ايجاد ميكند. زيره سياه خاصيت ضد عفوني دارد و در درمان "سرماخوردگي" و رفع علايم آن از جمله "سرفه" بسيار موثر است و "خلط" را زود هنگام خشك كند
طبع زيره سياه خيلي گرم و خشک است ودم کرده آن همراه با گياه " اوجي " در رفع اسهال، نفخ و سندرم تحريک پذيري روده مفيد است .
بررسي ها نشان داد که اين گياه داراي خواص ضد عفوني کنندگي، ضد کرم، ضد تشنج و شل کننده عضلات بوده و مقوي و نيروبخش است؛ بنابراين مصرف آن به افراد داراي مشکلات مذکور توصيه مي شود.
منبع: http://khabarfarsi.com/ext/8056657
حرفی را بزن که بتوانی بنويسی،چيزی را بنويس که بتوانی پای آنرا امضاء کنی و چيزی را امضاء کن که بتوانی پای آن بايستی!
"ناپلئون بناپارت"
همکار تالار سایر موضوعات پزشکی
کمبود روی (Zinc) چه مشکلاتی در بدن ایجاد می کند؟
با تأثیر روی در بدن و پوست و فواید آن آشنا شوید.
روی تقریباً در تمام بافت های بدن وجود دارد و بافت های ناخن، پوست، مو، بافت های استخوانی، خون و پروستات، دارای مقدار قابل توجهی فلز روی است.
وی گفت: روی در بیش از صد نوع آنزیم وجود دارد، کربوکسی ببتیداز A و B آلکالین فسفاتاز، DNA پلیمراز.
انتظاری افزود: برای مثال در کبد در متابولیسم کربوهیدرات، پروتئین، لیپید و تولید انرژی نقش دارد.
این متخصص پیشگیری از بیماری ها خاطرنشان کرد: روی جهت سیتر انسولین، سلامت پوست، سیستم ایمنی، مقاومت در برابر عفونت، رشد و تقسیم سلولی و متابولیسم TESTES و OVERIES لازم است.
انتظاری تأکید کرد: کمبود روی باعث احساس نکردن مزه غذا، ضعف سیستم ایمنی، کم شدن رشد و نمو جسمی و فکری در نوزادان مشکلات پوستی ریزش مو و اشکال در ترمیم زخم، اسهال، خستگی می شود.
وی توصیه کرد: اضافه کردن روی به غذا باعث جلوگیری از ناراحتی های پوستی مانند آکنه و اگزما می شود.
منبع : pezeshk.asia
ویرایش توسط *nura* : 24th February 2014 در ساعت 02:36 PM
حرفی را بزن که بتوانی بنويسی،چيزی را بنويس که بتوانی پای آنرا امضاء کنی و چيزی را امضاء کن که بتوانی پای آن بايستی!
"ناپلئون بناپارت"
همکار تالار سایر موضوعات پزشکی
تداوم گرفتگی عضلات را جدی بگیرید
اگر فردی به طور مرتب دچار گرفتگی عضلات می شود حتماً باید به پزشک مراجعه کند چراکه اگر علت زمینه ای داشته و تشخیص داده نشود مشکل ساز می شود.
گرفتگی عضلات علل مختلفی دارد اما بعضی افراد استعداد بیشتری در گرفتگی عضلات دارند، کمبود کلسیم یکی از علت های گرفتگی عضلات است که علامت های دیگری مانند گزگز نوک انگشتان و دور لبها را نیز دارد که باید درمان شود، گرفتگی عضلات علت های معمولی تری هم دارد مانند شرایط استرس و خستگی های جسمی، سرما نیز ممکن است باعث کرمپ های عضلانی شود.
آستانه استرس افراد متفاوت است و بعضی از افراد با شدت زیادتر گرفتگی عضلات روبرو می شوند.
دکتر مرجائی در ادامه در خصوص روش های درمان گرفتگی عضلات گفت: اگر بعد از آزمایش علت گرفتگی عضلات، کمبود برخی مواد معدنی بدن مانند کلسیم و منیزیم خون تشخیص داده شود می توان با تجویز کلسیم و منیزیم آن را درمان کرد.
وی ادامه داد: درمان های عمومی گرفتگی عضلات شامل ریلکسیشن (رفع استرس) کمپرس گرم یعنی گرم کردن موضعی که دچار اسپاسم است و یک سری داروها که خاصیت شل کنندگی و ضد اسپاسم دارند که شاخص آن قرص های متوکاربامول (methocarbamol) و قرص باکلوفن (baclofen) که به رفع اسپاسم تا حدودی کمک می کند البته بعضی از داروهای آرامبخش هم خاصیت ضد اسپاسم دارد مانند داروی دیازپام (Diazepam) که یکی از کاربردهای آن اثر رفع اسپاسم آن است.
این متخصص ارتوپدی با بیان جدی گرفتن تداوم گرفتگی عضلات گفت: اگر فردی در ضمن انجام کارهای روزانه به طور ناگهانی دچار گرفتگی عضلات شود می تواند با انجام relaxation و گرم کردن موضع و همچنین استفاده از داروهای ضد اسپاسم بهبود یابد اما اگر اتفاق گذرا نبود و فردی به طور مرتب دچار گرفتگی عضلات می شود حتماً باید به پزشک مراجعه کند چراکه اگر علت زمینه ای داشته و تشخیص داده نشود می تواند مشکل ساز شود.
منبع: pezeshk.asia
حرفی را بزن که بتوانی بنويسی،چيزی را بنويس که بتوانی پای آنرا امضاء کنی و چيزی را امضاء کن که بتوانی پای آن بايستی!
"ناپلئون بناپارت"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)