دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: سؤال در ارتباط با فلفل :

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #10
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    ژنتیک مولکولی
    نوشته ها
    851
    ارسال تشکر
    4,332
    دریافت تشکر: 2,765
    قدرت امتیاز دهی
    3821
    Array
    k.ahmadi's: جدید104

    پیش فرض پاسخ : سؤال در ارتباط با فلفل :



    مکانیسم عمل کپسایسین:

    این ماده باعث تحریک گیرنده های گرمایی(V1R) زبان میشود. این گیرنده ها با حرارت بالای 43 درجه سانتی گراد و کپسایسین تحریک میشوند و با گشوده شدن کانالهای آنها و جریان یافتن یونها، پیامی به مغز ارسال میگردد که یک چیز گرم و داغ با زبان شما تماس یافته است.

    نکته: کپسایسین باعث ایجاد سرخوشی، شادی و نشاط نیز میشود. این ماده باعث ترشح آندروفین ها (مسکن های درد طبیعی بدن) میشود. به همین خاطر مصرف فلفل میتواند اعتیاد آور نیز باشد.

    نکته:مصرف فلفل میتواند ایجاد تحمل کند، یعنی آستانه احساس سوزش به تدریج افزایش می یابد.



  2. 2 کاربر از پست مفید k.ahmadi سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •