دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: سؤال در ارتباط با فلفل :

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #11
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مامایی
    نوشته ها
    3,947
    ارسال تشکر
    36,060
    دریافت تشکر: 18,520
    قدرت امتیاز دهی
    28278
    Array
    yas-90's: خواهش

    پیش فرض پاسخ : سؤال در ارتباط با فلفل :

    کاپسی‌سین یا کاپسیسین (به انگلیسی Capsaicin) ماده‌ای شیمیایی از گروه کپسیکوم می‌باشد. این ماده در فلفهای تند (سبز و قرمز) یافت می‌شود. یک ماده شیمیایی چربی دوسته

    علت اصلی تند بودن فلفل‌ها همین ماده است. با اینکه فلفل طبیعت گرمی دارد، اما خوردن آن باعث خنکی و کاهش دما در بدن می‌شود. به همین دلیل مردم مناطق حاره و گرم، بیشتر فلفل مصرف می کنند.



    علت تندی فلفل

    هنگامی که این ماده با مخاط دهان آغشته می‌شود مغز به طور اشتباه فکر می‌کند که آن قسمت داغ شده است. (مزه‌ای به نام تندی در دهان وجود ندارد). و آن قسمت را داغ (HOT) احساس می‌کند. که بسته به نوع فلفل، درصد این ماده فرق می‌کند.

    روش ازبین بردن تندی

    بسیاری بر این باورند که آب سرد باعث ازبین بردن تندی دهان، حاصل از فلفل می‌شود، ولی ممکن است آن را تشدید کند. بهترین راه برای از بین بردن تندی دهان خوردن شیر سرد است. البته می توان برای این منظور از ماست خنک نیز استفاده کرد.

    کاپسی سین در انواع فلفل

    این ماده در انواع فلفل با نسبتهای مختلف وجود دارد.

    فلفل دلمه‌ای:تقریباً این ماده در آن وجود ندارد.
    فلفل سبز تند: با درصدهای مختلف وجود دارد.
    فلفل قرمز:نسبت به فلفل سبزتند به مقدار زیاد وجوددارد.
    فلفل قرمز هندی (فلفل هابانرو): بیشترین درصد کاپسی سین را داراست.

    مواد دارای کاسپی سین(8-Methyl-N-Vanillyl-6-Nonenamide) باعث تحریک گردش خون و تغییر تنظیم حرارت می شن.

    کاسپی سین میتونه به صورت موضعی میتونه به عنوان یه بی حسی موضعی برای پایانه های عصبی باشه

    اکثرا پستانداران اونو حس میکنن و در پرندگان این حس درک نمیشه

    البته اون ماده ای که در فلفل سیاه باعث تندی میشه piperine نامیده میشه


    http://dr-ir.ir/listofdrugss/listofd...stofdrugs.html
    http://www.wisegeek.org/what-is-capsicum.htm
    http://en.wikipedia.org/wiki/Capsicum
    طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند

  2. 3 کاربر از پست مفید yas-90 سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •