من برای همه دوستان توضیح دادم وگفتم که اینجا اگه حرفی زده میشه علمی هستش و من حتی ازاساتید خودم دراین زمینه کمک میگیرم واگه مطلبی هم گذاشته میشه باذکرمنبع گذاشته میشه که دوستان بتونن به اون سایت مراجعه کنن
گلبرگ جان پس شما بذارید ببینم ما چیکارمیکنیم بعد همش بگید اینطورو اونطور حرف شما درسته ولی من خودم چهارسال تو این زمینه کارکردم و درمقاله های زیادی همکاری کردم واگه الان این تاپیکو گذاشت حتما" میدونستم میتونم اون اداره کنم وبه سوالات جواب بدم وهرحرفیم میزنم بادلیل و منطقه.ازاون طرف من ازدوستای خودم توسایت که کارشناس هستند خواستم کمک کنن
والانم خدارو شکر تونستم خیلی ازمشکلاتو تو این 2روز حل کنم .واینو بدون که اینم یه علمه و نباید اونو بد جلوه کرد .این علم یکی از مسائلی هستش که همیشه زندگی مارو تحت شعاع قرار میده .
پس همونطور که ریپورتر عزیز فرمایش کردن دیگه بحثی صورت نگیره وبذارید دوستان سوالات خودشو نو بذارن وجواب بگیرن .
اگه کسی دوستنداره راجب این مسائل بدونه وقتی تیتر اونو بخونه به تاپیک نمیاد .هرکی مایله ونیاز داره میاد وامیدوارم ما بتونیم به اونا کمک کنیم
باتشکر ازهمه دوستان
ویرایش توسط m@some : 10th October 2013 در ساعت 04:28 PM
عشق و ازدواج مثل نماز است..نیت که کردی دیگر نباید به اطراف نگاه کنی..
همکار تالار نرم افزار
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
کاربر اخراج شده
سلام ممنون از پاسختون
اما خب یک مقدار توضیح بدین. روش فوری که نامبرده میشه چیه؟ فکر کنم یه قرص ضد بارداری میخورن تا حد اکثر یک ساعت پس از رابطه.
در ضمن کمی هم در مورد روش هایی صحبت کنید که زنان در سنین بالا تر برای جلوگیری از بارداری خودشونو عقیم میکنند. برخی میگن رحم رو کامل بر میدارن ویا صحبت ها دیگه. متشکرم پیشاپیش
اینم سئوال بود که سن یائسگی برای زنان ومردان چطوره؟
راستی خانمها من دارم جور شما رو میکشمااا . وگرنه احتیاجی به این مطالب ندارم. بیاین سئوالات خودتونو بپرسید که فرصت خوبیه. هم کارشناسان در سایت هستند هم اینکه میتونید باهاشون تبادل نظر داشته باشید.
موفق باشید
ویرایش توسط M@hdi42 : 10th October 2013 در ساعت 07:14 PM
همکار تالار بیماریها
منظور از دقیق و عادی
یعنی اینکه اون روش مذکور ابزارش درست و سالم باشه با دقت و اصولی و درست و درصد خطای کمتر انجام بشه
و عادی هم ینی با دقت کمتر و با درصد خطای بیشتر ...
در این مورد بخصوص که مد نظر شماست،
ببینید گاهی تاریخ انقضاشون ممکنه گذشته باشه ....ممکنه همراهشون از وازلین استفاده بشه....ممکنه از سالم بودن مطمئن نباشند یعنی و ممکنه فرد موقع جاگذاری چه زنانه چه مردانه اشتباه این کار رو انجام بده و غیره اینا درصد خطا رو بالا میبرن...
همکار تالار شیمی عمومی
بابا بزرگی حداکثر تا 24 ساعت بعد رابطه باید دوتا قرص hd بخوری بعدش تا سه روزم روزی دوتا قرص hd بخوری
بعد تا هفت روز بعدش اگه پریود شدی که حامله نیستی . اگه پریود نشدی . یعنی باید بری بی بی تست بخری و تست کنی
دیگه بقیش ....
اگرم تا 72 ساعت بعد رابطه قرص نخوری . دیگه بعدشم نخوری بهتره چون فایده نداره
بابا بزرگی خو میخای بدونی . دیه چرا منت سر خانوما میزاری![]()
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
همکار تالار شیمی عمومی
همکار تالار بیماریها
در مورد سوال اول ترکیبات استروژن پروژستین هست. در این روش حداقل 100 میکروگرم اتینیل استرادیول و 0.5 میلی گرم لوونورژسترول تجویز میشه. که در کیت ضدبارداری اورژانس preven توسط FDA تائید شده. این رژیم باید هرچه زودتر پس از نزدیکی مصرف شوند دوز اول به طور ایده آل تا 72 ساعت پس از نزدیکی مصرف شود ولی میشود تا 120 ساعت نیز مصرف شود. 12 ساعت پس از دور اولیه هم دوز ثانویه تجویز میشود. چون عوارض تهوع و استفراغ میدهد بهتر است یک ساعت قبل از هر دوز یک مکلیزین یا متوکلوپرامید هم مصرف بشه
روش های دیگر هم فراورده های تنها حاوی پروژستین
IUD های مسی و میفه پروستون هستند
که اونها هم تفاصیلی دارند.
یک شماره تلفن هم برای ضد بارداری اورژانسی هست که به گمونم مال امریکاست!!! 0018886682528 !
در عقیم سازی خانم ها چند روش وجود دارد:
عقیم سازی لوله ای نفاسی
عقیم سازی لوله ای غیر نفاسی
هیسترکتومی (برداشتن رحم که شما گفتید)
و عقیم سازی ترانس واژینال
هستند که اینها هم زیر شاخه دارند و به تفصیل باید بهشون پرداخته بشه.
در مردان تنها شامل کاندوم ها و وازکتومی هست که اون هم تفصیل داره...
ببخشید که سوالات دوم به بعد رو کامل جواب ندادم معذورم چون تاپیک مال معصومه خانوم هست و ایشون خودشون شنبه میان جواب میدن تا همینجا هم ناراحت نشده باشن خوبه....لطفا دیگه نقل قول نذارید بدلیلی که گفتم شرمندتون میشم چون دیگه نمیتونم در این تاپیک جواب بدم.... درست نیست آخه... مگر اینکه خودشون رسما بهم اجازه بدن.
ویرایش توسط masoume.a.92 : 10th October 2013 در ساعت 07:41 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)