بعضی ها خیلی در نمادها غرق میشن و بهشون توجه میکنن و خیلیها هم اصلا هیچ توجهی به نمادها ندارن و براشون هم فرق نمیکنه و نمیدونن چی هستن.. من از جمله دسته ای هستم که به دونستنش علاقه دارم و خیلی مسائل رو هم ....یکی از علامتهایی که همه تو دنیا دیدن و شاید ندونن چیه نماد پرنده ایی هست که در دهانش یک شاخه زیتونه و این نماد صلح و دوستی در جهان شناخته شده..در ضمن اینم بگم که درصد بالایی از نمادها ریشه در مذهب داره..وقتی طوفان نوح شد و کشتی نوح رو امواج آب رها شد و همه دنیا رو آب گرفت٬ به روایتی کشتی چهل روز روی آب شناور بود و پس از این بارندگی زیاد و یک وقفه و خوابیدن طوفان٬ نوح به کلاغ امر کرد که بره و خبر از خشکی بیاره.. ببینه که آیا خشکی وجود داره یا نه..کلاغ پر زد و در دور دستها خشکی دید. رو خشکی نشست و مشغول به استراحت و وقت گذرونی شد و فراموش کرد که برای چه ماموریتی به خشکی اومده. نوح که از این همه دیر کردن کلاغ نا امید شده بود کبوتر رو فرستاد پی پیدا کردن خشکی.کبوتر بعد از مدتی پر زدن خشکی رو پیدا کرد و روی شاخه یک درخت زیتون نشست. برای اینکه نشونه ای از خشکی همراه داشته باشه یک شاخه کوچک از درخت زیتون رو کند و به منقار گرفت و پرواز کرد به سمت کشتی نوح.نوح که دید به منقار کبوتر شاخه درخت زیتونه٬ کبوتر رو راهنما کرد و به خشکی رسید.کلاغ که از دور دید کشتی نوح داره میاد به سمت خشکی تازه یادش افتاد که ماموریتش چی بوده.. می خواست پرواز کنه که کشتی نوح به خشکی رسید و نوح وقتی کلاغ رو دید برای تنبیه کلاغ خم شد و سنگی به سمت کلاغ پرتاب کرد.از این روایت٬ فرهنگ سازان و نماد سازان جهانی٬ پرنده ای که شاخه ای از زیتون رو به دهان داره٬ به عنوان نماد صلح و دوستی جهانی معرفی کردن.شاید علت اینکه آدما تا کلاغ میبینن ناخودآگاه خم میشن و سنگی بر میدارن که به سمت کلاغ بزنن ریشه در همین داستان داشته باشه..یک بار امتحان کنید. به نزدیکی کلاغ که میرسید تا خم میشید کلاغ فرار میکنه.. پ.ن: قلبی را پیدا کنید که شما را در بدترین شرایطتان دوست بدارد و دستانی که شما را در ضعیف ترین موقعیتهایتان حمایت کند..
منبع

علاقه مندی ها (Bookmarks)