دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: چگونه شاد باشیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    معماري
    ارسال تشکر
    10,246
    دریافت تشکر: 10,466
    قدرت امتیاز دهی
    32327
    Array
    معمار حانیه's: خواهش

پیش فرض پاسخ : چگونه شاد باشیم

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin Heydari نمایش پست ها
    مشکل اینجاس که شما درد نداری و بی پولی و بدهکاری رو نکشیدید،اگر میکشیدید میفهمیدید که اون پدر شاید در چهره اش لبخند باشه اما از درون داره گریه میکنه، اون لبخند ظاهری رو برای خوش کردن دل خانوادش میزنه

اما من کشیدم دوست مهربونمون... من 2 سال این درد کشیدم.. ... دردی که ممکنه ادم های خیلی کم این درد کشیده باشن....

شما درست میگی وقتی که ادم مشکل داشته باشه و قرض و.... شادی از یادش میره اما چرا؟؟؟

به نظرت با از بین رفتن شادی همه چیز درست میشه؟؟؟ نه اینجوری نیست... چون کشیدم میگم

من 3 سال اشک ریختم برای میز تحریر.. چون بابام تموم پولاش میداد برای ورشکستگی برادرم... 50 میلیون کم نیست برای یک خانواده معمولی

اما وقتی دیدم میتونم روی همین زمین خدا درسم بخونم. شادی به دلم اومد... یا مثلا با دادن یک چایی و یکم حرف زد با خانواده ام. همشون شاد میشدن....

به قول شما شاید تو دلش غم باشه اما شادی کمی که حتی به ظاهر باشه. بازم ارومت میکنه وباعث میشه بهتر بتونی فکر کنی برای کار هات

امیدوارم منظورم فهمیده باشید
    من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،

زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.

(لوکوربوزیه)

2. 4 کاربر از پست مفید معمار حانیه سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع