رنگ کبود : احساسات شما بسادگی و ناگهانی تغییر میکند ؛ اغلب تنها هستید ، مسافرت را دوست دارید و انسان صادقی هستید ولی حرف مردم را زود باور میکنید و یافتن عشق برای شما سخت است اما وقتی آن را یافتید وفادار خواهید ماند.
رنگ کبود : احساسات شما بسادگی و ناگهانی تغییر میکند ؛ اغلب تنها هستید ، مسافرت را دوست دارید و انسان صادقی هستید ولی حرف مردم را زود باور میکنید و یافتن عشق برای شما سخت است اما وقتی آن را یافتید وفادار خواهید ماند.
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
رنگ سفید : شما آرزو و اهدافی در زندگی دارید و زود حسادت می ورزید ، نسبت به دیگران متفاوت و گاهی اوقات عجیب هستید اما همه این حالت شما را دوست دارند.
ولی من حسود نیستم!
صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
رنگ خاکستری بیشترش در موردم صدق میکنه
خدا آن حس زیبایی هست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ سکوتت را می دزدد یکی همچون نسیم دشت میگوید کنارت هستم ای تنها
رنگ شیری: اهل رقابت و بازی دوست. دوست ندارد ببازد ولی همیشه بشاش است ، شما قابل اعتماد و امین هستید و خیلی علاقه دارید وقت خود را بیرون بگذرانید و با دقت عشقتان را انتخاب میکنید ؛ به سادگی عاشق نمیشوید اما وقتی عشقتان را یافتید تا مدت های طولانی دوستش خواهید داشت.
90درصد درسته
قرمز
14 تیر تا ۲۳ تیر ، ۱۲ دی تا ۲۱دی
رنگ قرمز : با نمک و دوست داشتنی، مشکل پسند اما همیشه عاشق و اینطور بنظر میرسد که مورد محبت نیز باشید ، با روحیه و بشاش اما در همان زمان میتوانید بد اخلاق هم شوید.
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
منم نقره ای هستم![]()
انسان چيزي بيشتراز انديشه اش نيست
طلایی
عالم همه در طواف عشق است و دایره دار این طواف حسین (ع) است
شهید اوینی
دروغه![]()
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
چه جالب همیشه نود درصد اینا برای من درست در میاد چرا؟؟؟
الانم کبود شد
شاید ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)