مهندس محوریت حرفامون یکی و آشنا نبودن طراحامون رو با مراحل تولید قبول دارم هر چند به اینم عقیده دارم که هرکس لازم نیست همه چیزو بدونه ولی یه مهندس طراح حداقل باید الفبای ساخت رو بلد باشه که اونم باز برمیگرده به نظام آموزشی دانشگاه و ارتباط ضعیف صنعت با دانشگاهامون.
درباره ایرادای مدیر واسه طراحیم باید بگم که همیشه نیاز نیست هرکس واسه ایدش حتما طرح تفضیلی یا توجیهی داشته باشه گاهی برخی افرادم تو این زمینه تخصص ندارن اونوقت که نیاز به یه مدیر خوب و استعداد پرور حس میشه و چون نمیشه چشم رو همه چیز بست و تفکیک طرح های خوب مدیریت قوی میطلبه.مدیران توییتاییم که شما مثال زدین از کوچکترین ایده های کارکنان یا افرادی که ببینن کوچکترین تاثیر و واسه پیشبرد اهدافشون داره با روی باز استقبال میکنن و ارج و اهمیت میدن و کمک میکنن که بارور شه،چون به کار و امورشون تسلط کامل دارن و بنا به شایستگیهاشون انتخاب شدن ولی مدیران ما بدون بررسی خیلی از طرح ها و ایده هارو نادیده میگیرن .
اینم که شرکت های بزرگ دنیا رو یه مسیله تمرکز میکنن درسته و من موافقم که تو کشور ما طراحی رو یه نهاد خاص انجام بده و ساختشو به یه شرکت یا نهاد دیگه بسپاره هرچند این کار فعلا فقط از عهده شرکت های بزرگ بر میاد و شرکت های کوچیک تر میتونن واسه ساخت رقابت کنن. چون این کار مستلزم برنامه ریزی و مدیریت هزینه دقیقه .چون برنامه ریزی اشتباه باعث فاصله افتادن بین رسیدن طرح به تولید میشه و این عقب افتادگی خسارت های جبران ناپذیری رو تو کورس رقابتی تولید محصول به همراه داره هم واسه شرکت مرجع و متعاقبش هم واسه زیر مجموعه هاش.
علاقه مندی ها (Bookmarks)