سلام عرض میکنم خدمت همه ی دوستان گل و از تون درخواست میکنم نام یکی از شهدایی که واقعا اورا دوست دارید را برایم بنویسید
البته همهی شهدا برای ما دوست داشتنی هستند ولی نام یکی از ان ها را و علت دوست داشتن خودتان را بیان کنید
سلام عرض میکنم خدمت همه ی دوستان گل و از تون درخواست میکنم نام یکی از شهدایی که واقعا اورا دوست دارید را برایم بنویسید
البته همهی شهدا برای ما دوست داشتنی هستند ولی نام یکی از ان ها را و علت دوست داشتن خودتان را بیان کنید
عالم همه در طواف عشق است و دایره دار این طواف حسین (ع) است
شهید اوینی
خيانت فــقـر مي آورد
شهید سرهنگ پیاده ی ستاد حسن آبشناسان
فرمانده لشکر 23 نوهد و کماندوترین افسر تاریخ ارتش
کسی که بمانندخیلی از جوانانمان
بیهوده کشته نشد
سلام بر شما
خب تعدادشون زیاده ...
شهید صیاد شیرازی یکی از اون هاست
درباره علتشم بگم که :
یه وقت هایی هست دوست داشتن ، مرتبط با دلیل نیست ... اینم از اون موارده
روح همگی شون آروم ِ آروم و شاد ِ شاد
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر
با سلام خدمت دوستان عزیزم و ممنونم از تون . فقط همین بود لطفا ادامه بدین ممنونم ازتون![]()
شهید اوینی
همه ی شهدا روشنی بخش زندگی ما هستند و به زندگی ما جهت میدهند . ولی من شهید عبدالحسین برونسی رو از همه بیشتر
دوست دارم
وعلتش هم این است که ایشون علاقه زیادی به حضرت زهرا داشته اند و رهرو ولایت و شهادت بوده اند...
یاد اون گلهای خمینی بخیر![]()
شهید اوینی
سلام و تشکر بابت تایپک تون ..اجرتان هم با شهدا
گرچه همه شهیدان عزیز هستند و همه شون هم درجه والایی در پیشگاه خداوند متعال دارند
ولی من هم شهید حاج ابراهیم همت ....
------------
یه عکسی از ایشون در نزدیکی های سالن دعای ندبه بهشت زهرای تهران هست
درکنار دیگر رزمندان و دوستانشون و شاید هم خیلی از ان ها هم شهید شده باشند چون همه شون رو نمیشاسم
اون عکس رو خیلی دوست دارم ...اگه اون طرف خیابون هم باشی سریع جذبت می کنه ....و اون چهره های نورانی...اشک...
یاد همه شهیدان گرامی باد
آوینی هم یکی از شهداییه که نسبت بهش ارادت قلبی دارم
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر
با سلام و ممنون بابت تاپیک بسیار خوبتون !!
من شهید احمد پلارک، آشناییم با ایشون از طریق همین سایت بود، روز شهادت حضرت زهرا (س) امسال طلبیدم با داداشم رفتیم سر مزارشون، خیلی شلوغ بود، ولی من خیلی راحت هم مزارشون رو پیدا کردم و هم خیلی راحت تونستم بالای مزارشون بشینم، اون روز خیلی دلم گرفته بود، کلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــی سبک شدم، از اونروز یه ارتباط روحی خاصی با ایشون دارم، خدا کنه بازم بطلبه و برم سر مزارشون!!
" بهشت زهرا، قطعه 26 شهدا، ردیف 32، شماره 22 "
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)