سلام
این که بگیم سریال های ایرانی کیفیت ندارن ، یا این که درجه سه و ... هستن قبول (که بنده مخالفم )
ولی مسلما بقول خودتون سریال های ماهواره ای با اون دوبله های افتضاحشون که بد ترن
یه جایی خونه یکی از فامیل ها مهمون بودیم ماهوارشون روشن بود . نوشت سریال فلان قسمت دویست و خورده ای . کدوم بیکاری نشسته دویست و خورده ای قسمت رو دیده ، من نمیدونم ...
این که مردم بجای دیدن فیلم ها و سریال های شبکه های خودمون دارن ماهواره میبینن دلیلش بی کیفیت بودن سریال ها یا اثر های ساخته شده نیست . دلیلش اینه که ماهواره ها توی فیلم ها و سریال هاشون دارن چیز هایی رو نشون میدن که توی ایران خط قرمز فیلم سازهاست . این هاست که مردم رو ترغیب میکنه ... قوانین اسلامی برای فیلم نامه نویس های ایرانی چهارچوب خاصی رو قرار داده که این چهارچوب ها توی خارج رعایت نمیشن .
شاید کسی که ماهواره میبینه میگه این ها روی من تاثیر نداره ولی کم کم میبینی که توی اون خونواده ، خانم خونه ، هرچند چادری داره با آرایش بیرون میاد ، بچه ها چشم و گوششون باز شده و ...
یک نفر میگفت توی سریال های ایرانی مشکلات نشون داده نمی شن : این همه سریال ساخته شده درمورد دزدی و مواد مخدر و خونواده های خراب و ... . این ها همشون بوقن ؟ درسته که ته همشون ادم خوبه پیروز میشه ولی مگه غیر از اینه ؟ نمیشود که توی فیلم ها به مردم نشان بدهند خلاف کاره پیروز میشود و سال های سال به خوبی و خوشی به زندگی مفرح خود ادامه میدهد .
الان هم که فیلم های اکران شده در سینما ها را میبینید ، ماشاءالله همه شان در مورد خیابان گردی و بدبختی و جدایی و ... است .
به هرحال از نظر بنده سریال های ایرانی به هیچ وجه مشکلی ندارند ....
البته در بعضی موارد خود شبکه ها هم دست کمی از ماهواره ندارند ها ، مثلا همین کارتون پرهوادار باب اسفنجی که از شبکه پویا پخش میشه که در بعضی موارد بعضی سانسور ها رو یادشون میره و حتی بعضی از قسمت های مورد دار رو هم پخش میکنن . به قول یکی از رفقا باب اسفنجی برابر است با تهاجم فرهنگی
در مورد ماهواره ها هم کاملا مشخصه که روی مردم تاثیر میگذاره . باورتون میشه لباس مجلسی خرم سلطان هم جدیدا به بازار اومده ...
حتی دلیل خیلی از طلاق ها هم همین ماهواره ها هستند . خب وقتی که توی ماهواره ها نشان میدهند زنی از شوهر خودش طلاق می گیرد و پس از آن با یکی بهتر ازدواج میکند زن ایرانی هم میگوید من هم طلاق می گیرم غافل از این که شاید اصلا حتی موردی پیدا نشود .

علاقه مندی ها (Bookmarks)