دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 97

موضوع: تاثیر فیلم های ماهواره بر خانواده های ایرانی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32626
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

پیش فرض پاسخ : تاثیر فیلم های ماهواره بر خانواده های ایرانی

نقل قول نوشته اصلی توسط yasaman hedayati نمایش پست ها
    مخالفم....
    به این دلیل که شما انسان بالای 18 سال دارای ضمیر ناخوآگاهی دقیقا همن چیزی که اون بچه داره
    مثل شما درباره ی موضوع بحث صدق نمیکنه....
    در دنیای امروزه اثر رسانه های جمعی بر فکر و ذهن مردم و ضمیر ناخودآگاهشون بر همه عیان است....
    شما یک فیلم خانوادگی رو انتخاب میکنی
    شروع میکنین به دیدن....به نظر مشکلی نیست
    ولی شاید حتی هرگز متوجه تاثیراتی که روی ناخوداگاه شما که از طریق بصر اطلاعات گرفته نشین....
    بعدها تو رفتارتون....خلق و خوتون در دراز مدت تاثیرش رو میبینین
    اصلا تبلیغات چند رسانه ایی در سراسر دنیا بر همین مطلب بنا شده...
    یه بزرگی میگفت شما وقتی شروع میکنی یه سیب بخوری نمیتونی در حین خوردن بگی الان کدوم قسمت سیب تو کجای مسیر گوارشته....

سلام ابجی

خب من چیزیو تایید یا رد نکردم فقط گفتم با جدا کردن رسانه ما از رسانه جهانی چیزی درست نمیشه.این سریال هایی که قراره دربارشون بحث کنیم در خیلی از کشورای دنیا پخش میشن.

پس اگر قراره تاثیر منفی داشته باشه باید کاری کنیم که کسی سوق پیدا نکنه به دیدنش.واسه این گفتم که ما نمیایم سماور رو از یه ادم 18 ساله دور کنیم.

اما درباره تاثیراتش من خودم مخالفم که یک خانواده ایرانی مسلمان همچین فیلمایی رو پیگیری کنه.

فرهنگ ما و نوع رفتار ما اصلا هماهنگی با فیلمای پخش شده نداره.و وقتی فیلمی پخش میشه که شاید 200 قسمت داره پس دیگه نمیشه فقط از جنبه سرگرمی بهش نگاه کرد قطعا توی این 200 قسمت تعدادی از رفتار و عقاید مارو تغییر داده.

نوع پوششون و آرایششون باعث میشه بعضی از خانواده ها دیگه تمرکز و نگرانی نسبت به پوشش فرزندانشان نداشته باشند.

و موارد بسیار دیگه...

و یه نکته خوبی که مجید اشاره کرد

چقدر خوبه که یک جامعه ایرانی مسلمان اینقدر وقت برای دیدن سریال های دنباله دار نزاره.

ولی با این حال باید این شناخت رو ایجاد کرد که چی خوبه چی بد.ما هر چی بگیم این سریال ها به مرور زمان تاثیر منفی روی خانواده میزارند فایده نداره چرا؟چون جایگزینی براش سراغ دارید؟رسانه بزرگ ما تونسته چقدر از مردم رو جذب کار های خودش بکنه؟

پس چه خوب چه بد فعلا گوی و میدون در اختیار اوناست

2. 10 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع