سلام ابجی
خب من چیزیو تایید یا رد نکردم فقط گفتم با جدا کردن رسانه ما از رسانه جهانی چیزی درست نمیشه.این سریال هایی که قراره دربارشون بحث کنیم در خیلی از کشورای دنیا پخش میشن.
پس اگر قراره تاثیر منفی داشته باشه باید کاری کنیم که کسی سوق پیدا نکنه به دیدنش.واسه این گفتم که ما نمیایم سماور رو از یه ادم 18 ساله دور کنیم.
اما درباره تاثیراتش من خودم مخالفم که یک خانواده ایرانی مسلمان همچین فیلمایی رو پیگیری کنه.
فرهنگ ما و نوع رفتار ما اصلا هماهنگی با فیلمای پخش شده نداره.و وقتی فیلمی پخش میشه که شاید 200 قسمت داره پس دیگه نمیشه فقط از جنبه سرگرمی بهش نگاه کرد قطعا توی این 200 قسمت تعدادی از رفتار و عقاید مارو تغییر داده.
نوع پوششون و آرایششون باعث میشه بعضی از خانواده ها دیگه تمرکز و نگرانی نسبت به پوشش فرزندانشان نداشته باشند.
و موارد بسیار دیگه...
و یه نکته خوبی که مجید اشاره کرد
چقدر خوبه که یک جامعه ایرانی مسلمان اینقدر وقت برای دیدن سریال های دنباله دار نزاره.
ولی با این حال باید این شناخت رو ایجاد کرد که چی خوبه چی بد.ما هر چی بگیم این سریال ها به مرور زمان تاثیر منفی روی خانواده میزارند فایده نداره چرا؟چون جایگزینی براش سراغ دارید؟رسانه بزرگ ما تونسته چقدر از مردم رو جذب کار های خودش بکنه؟
پس چه خوب چه بد فعلا گوی و میدون در اختیار اوناست
علاقه مندی ها (Bookmarks)