
یار همراه
میشه یه مقاله یه کتابی چیزی معرفی کنی؟؟؟؟؟؟مثلا اسفناج! تا اسمشو میشنویم یاد این میفتیم میگن آهن زیادی داره پس برا کم خونی خوبه!!! همین هفته پیش همسایمونو دیدم که کلییییییییییییییی خریده بودن! و میگفتن دکتر گفته!
بله آهن زیاد داره! اما اصلا جذب میشه؟؟ همون طور که آهن زیاد داره!! اسید اگزالیک و نیترات بسیار زیادی هم داره! که این نیترات در دمای پایین مث دمای یخچال تبدیل به نیتریت میشه! نیتریت هم هموگلوبین (در خودش آهن داره .یجورایی همون اهن) رو به مت هموگلوبین تبدیل میکنه نه تنها آهنی جذب نمیشه بلکه با این مت هموگلوبین در انتقال اکسیژن اختلال ایجاد میشه و فرد به کمبود اکسیژن خون هم دچار میشه
و تازه این نیتریت ترکیبات سرطان زا هم تولید میکنه!! که اگر مخصوصا غذاییی که اسفناج داره یا اسفناج پخته رو بذاریم تو یخچال!! همون /دمای پایینی که اشاره کردم نیترات رو به نیتریت تبدیل میکنه/ یا /عوامل میکروبی /باعث تولید همین مواد سمی و سرطان زا میشه میشه . خب وقتی از یخچال در بیاریم بخوریم مث این میمونه که تنها سم بخوریم!!!!
بعید میدونمااااااااااا
وحتی گرفتگی عروق قلبی
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.




پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)